Filtre

Snelle en fijne afhandeling van de aankoop. De roosters waren mooi ingepakt en zijn in goede orde ontvangen. Producten zagen er precies uit zoals op de foto op de website.

Goed geholpen

En snel geleverd

Keurig geleverd

Helemaal top!

Goed geholpen door de klantenservice. Qua afhalen kan het eea verbeterd worden. Door een smalle deur aan de achterzijde van het pand betreed je een smalle logistieke ruimte met een hek en bel. Efficiënt, niet echt gastvrij.

Snelle levering, ventilatie unit werkt prima, duidelijke beschrijving, helemaal goed! Groetjes Gert

Mooi bedrijf met duidelijke website

Ik heb 4,5 jaar geleden een afzuigunit besteld die helaas na 4 jaar heel veel herrie is gaan maken. (lagers). Omdat ventilatieland en ook de fabrikant geen onderdelen moesten wij een nieuwe afzuiger bestellen. Het goede nieuws is dat de bestel historie nog steeds aanwezig is en de unit nog steeds leverbaar waardoor we heel gemakkelijk dezelfde unit weer konden bestellen. Dat was belangrijk omdat deze (ook elektronisch) helemaal is geïntegreerd in het huis. Nadat ik de afzuiger heb vervangen heb ik de oude motor uit elkaar gehaald en daar nieuwe lagers voor besteld. Ik heb nu dus een reserve motor. Het zou fijn zijn als Ventilantieland op de een of andere manier had kunnen helpen in de informatie die nodig was om de lagers te kunnen vervangen. Dan had ik de reserve unit niet hoeven te kopen. Dan had Ventilatieland van mij een 10 gekregen want de bestelling via de website en de levering zijn wel (zoals ook de vorige keer) perfect verlopen.

Ruim voldoende

Bezorging prima en nieuwe Orcon Compact 10P ventilator werkt nu goed. Ventilator draaide eerst alleen op stand 3, de rest niet. Goed contact met klantenservice. Het was geen plug & play. Er was nog een vakman nodig om draden in het perilex stopcontact om te wisselen. Dit terwijl de oude ook een Orcon was. Al met al heeft het nog wel even tijd en geld gekost. Daarom noem ik het hier maar. Misschien ook dit op de site nog bij de ventilator vermelden?

goed assortiment, redelijke prijzen en snelle en correcte levering!

top bedrijf

Goed geholpen door de chat

Snel en duidelijk antwoord gekregen via de chat.

Super service en fijn contact

Ik had een product aangeschaft dat helaas toen het geleverd was toch niet bleek te passen. Het contact met ventilatieland verliep er soepel en was heel prettig. Ik kreeg dan ook steeds snel antwoord op mijn vragen. Ik kon het product gemakkelijk zonder gedoe terugsturen en hen nu alle kosten weer teruggestort gekregen. Ik zou zeker in het vervolg weer bestellen bij ventilatieland.

Beste prijs beste kwaliteit beste service van Nederland

Alles wat ik nodig heb kan ik daar vinden. Het is makkelijk te bestellen. Het is goed en prijs-kwaliteit verhouding.

Fijn product en goede service

Ventilatie box gekocht. Levering was volgens afspraak en compleet. Ik moest de bekabeling in het stopcontact aanpassen vanwege de perilex stekker. Maar na contact met jullie en een goede uitleg was dat geen probleem en kreeg ik de box aan de praat.

Goede ventilator, accurate info en vriendelijk personeel

Flexibel, informatief en correct. Doen extra moeite om de levering gedaan te krijgen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd Goede informatie op de website

Juiste en originele filter

Levering duurde iets langer maar kon gelijk de filters plaatsen

Vragen zijn niet beantwoord

Helaas is op meerdere verzoeken geen contact gelegd om evt een aanbieding te doen voor mogelijk 216 huishoudens. Hiervoor gevraagd iets te bedenken om een jaarlijkse actie te bedenken om filters te bestellen voor de hru 400. Die iedereen heeft. Vervolgens zelf maar filters besteld online wat verder prima ging. Wel jammer van de terugbel acties die niet zijn gedaan.

levert snel goed spul redelijke prijs

levert snel goed spul redelijke prijs

Duidelijke site en snel bezorgd

Duidelijke site en snel bezorgd

Ongelooflijk snelle levering.

Een dag eerder geleverd dan het op volgens de website zou gaan gebeuren. Bovendien uitstekende (lage) prijs. Super!

Super kwaliteit

Voor een goedkopere prijs per meter een betere kwaliteit buis dan in de winkel verkrijgbaar

Prachtig product en snelle levering!

Slechte klantenservice

Verkleed geadviseerd, 8 weken voor niets gewacht terwijl ik ongeveer 4 keer heb moeten vragen of AfterPay kon worden uitgesteld. Waardeloos dit

Ruime keuze maar weinig extra service

Een doosje opsturen ging prima maar maar wat toelichting op het instellen van ventilatieventielen ontbreekt, ook na het vragen naar advies.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ