Filtre

Snel en scherp

Altijd snelle levering en scherpe prijzen

Levering was snel en goed

Er werd per abuis een dubbele levering gedaan. Dit was snel via email opgelost. Prima webshop.

Snelle verzending

Makkelijke site en snelle verzending.

Perfectie tot in alle details.

Goede, klantvriendelijke service. Ook de nazorg is klasse en zéér geduldig en klantvriendelijk. Wij zijn een trouw klant geworden. En kunnen enkel en alleen VENTILATIELAND maar aanbevelen.

Super snel geregeld, perfect

Makkelijk te bestellen supersnel geregeld en een prima prijs. Meer kan je er niet van zeggen, als geweldig.

Juiste apparaat werd -goed verpakt- vlot geleverd

Er zat alleen geen bevestigingsmateriaal bij (schroeven, pluggen)

Redelijk tevreden.

Product naar wens, wat problemen met de levering.

Goede communicatie en snelle punctuele levering

Volledige set Duco besteld en voor 99% uit voorraad geleverd. Backorder 2 dagen later.

Supersnelle levering

Snelle levering, wel in een erg grote doos, had wel iets minder gekund.

Adres stond verkeerd en wacht nu al 5 dagen op mn geld zodat ik het nogmaals kan bestellen

Ik wacht op mn geld

Aanrader

Duidelijke site met uitgebreide informatie bij de producten, alsmede zaken als handleidingen, schema's, filmpjes, etc. Helpt zeker bij het maken van de keuze. Prijzen goed, niet altijd het goedkoopste maar de informatie die ze verstrekken is dit verschil zeker waard. Service, advies en kwaliteit kost nou eenmaal geld; dat mag ook. Levering netjes de volgende (werk)dag, helaas wel een gehavende verpakking: ze hadden het wat beter op kunnen vullen, maar dit is voornamelijk iets dat de vervoerder veroorzaakt.

Goed product, levering later dan op de website

Vond snel wat ik nodig had, en het bestellen ging eenvoudig. Gelukkig had ik ruim op tijd besteld, want de levering duurde langer dan verwacht.

Snel en goed

zeer snelle levering

Pakket de volgende dag geleverd alles keurig verpakt zelf geinstalleerd met de handleiding op de site die zeer duidelijk is alles werkt in 1 keer moest alleen de bedrading in de perilex stekker aanpassen dit was met het duidelijke schema ook geen probleem

top

goed product en snel geleverd

Top informatie

Uitstekende info via technische afdeling, snelle en op tijd levering

Snelle levering en product doet waar het voor is. Goede handleiding!

Heel erg goed

Mijn boxventilator was defecte, dus na even kort te zoeken op Google kwam ik al gauw bij Ventilatieland terecht. Gelijk de juiste ventilatiebox besteld en keurig de volgende dag geleverd.

Frisse wind

Alles kunnen vinden

Prima geregeld

Prima website makkelijk te zoeken en goede informatie. Bestellen ging soepel

top geholpen door jullie "call centre"

prima advies gekregen en product was sneller binnen dan in eerste instantie aangegeven.

Wat ik besteld heb en wat mijn verwachtingen waren zijn goed ingevuld! Kwaliteit de informatie en prijs zeer goed!

prima prijzen en veel aanbod.

Kon aan de hand van mijn factuur niet zien wat ik besteld had. Na telefonisch contact kon mij niet uitgelegd worden wat voor dakdoorvoer voor mijn wtw beschikbaar is/was.

Kwalitatief product en volgens afspraak bezorgd.

Bij Ventilatieland vond ik het juiste product. En geleverd volgens afspraak. Klantgericht en kwaliteit staat bij Ventilatieland hoog in het vaandel.

Goede producten en goede service

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ