Filtre

goede service

goede service

Bestelling en levering is goed en volgens afspraak

De website is overzichtelijk en gemakkelijk in te maneuvreren waardoor snel een selectie gemaakt kan worden. Ook het bestellen ging vlot met ergens een manuele controle. Vervolgens is alles netjes en op de afgesproken dag bezorgd. Over de naservice heb ik geen recensies daar ik geen direct contact of problemen heb ondervonden.

Mijn bestelling werd snel geleverd. Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Had een ventilatie buis gekocht voor m'n mobiele air conditioner, en hij kwam binnen 48 uur. Product is van goede kwaliteit, en dat voor 18 euro.

Snelle actie voor een betaalbare prijs.

Ik dacht een schakelaar nodig te hebben die ik heb besteld bij Ventilatieland. Snel na de bestelling is de schakelaar geleverd. Echter een elektricien constateerde dat de door mij bedachte oplossing niet goed was en koos voor een andere, betere, optie dus is de schakelaar retour gegaan. Wel zeer tevreden over de snelle levering.

Precies wat ik zocht !

Ik zocht 2 ventilatoren voor het toilet en de douche. Overal gezocht, maar bij Ventilatieland vond ik precies wat ik zocht: 2 kleine ventilatoren waarvan één ook met inschakeling bij hoge vochtigheid tegen een goede prijs. Samen met een RVS klep voor buiten kan de renovatie van de badkamer nu voort.

Bestelling perfect afgewerkt!

Mooi assortiment, zeer duidelijke website, uitstekende info na de verstuurde bestelling!

goed bereikbaar en duidelijk advies

Was op zoek naar een afstandsbediening. Goede oplossing gevonden en advies gekregen.

Goede uitleg. Materiaal op tijd ontvangen

Prima kwaliteit in service en product

Online besteld niet de juiste retour werkte niet naar behoren, gebeld en alles was binnen een uur geregeld. Super flexibel maximaal klant gericht. Ga zo door !!!

Goed contact, snelle levering

Kan niets anders zeggen dan Top

Alles netjes aangekomen!

Wat ik besteld heb is snel en goed aangekomen!

Goedkoop en snel. In 1 woord "Super"

Goedkoop en snel. In 1 woord "Super".

Alles is snel en op tijd geleverd en kwaliteit is boven verwachting!

Zeer snelle levering. Goed product.

Zeer goed p roducr

Bestel en leveringsproces perfect verlopen

Duidelijke site, soepel bestelproces en correcte levering

Jammer dat het product in backorder stond

Ik had tijdens het bestellen niet gezien dat de set die ik bestelde niet voorradig was. Dit was wel een teleurstelling toen ik hierover een mail kreeg van jullie. Maar alles was verder wel duidelijk aangegeven hoe de order verder zal verlopen.

De website is duidelijk en geeft veel informatie, na te hebben besteld hadden we de centrale afzuiging de volgende dag al in huis de dag erop geïnstalleerd dat ging ook heel makkelijk, wijst zich vanzelf.

Nette en snelle afhandeling en bezorging

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Doen niet wat ze zeggen en zijn dan niet telefonisch bereikbaar

4 rooster besteld die voor 12 uur besteld zijn en dan ook de volgende dag in huis zouden zijn. Roosters waren op voorraad maar heb er 14 dagen op moeten wachten en telefonisch zijn jullie niet bereikbaar. Is niet mijn eerste ervaring helaas met levertijd. Zou iets aan aan de site doen vandaag besteld voor 12 uur morgen in huis . Want dat maken jullie niet waar

Snelle goede levering

Zoals het hoort !!

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Ik heb hier een WTW-unit besteld. De WTW-unit moet nog geplaatst worden dus die kan ik verder nog niet beoordelen, maar de levering was in ieder geval voortvarend... iets té voortvarend zelfs want de dag nadat de unit geleverd was, stond er een vrachtwagen met nóg een unit voor de deur. Hij was per abuis dubbel verstuurd. De tweede unit heb ik uiteraard maar geweigerd, aangezien 2-voor-de-prijs-van-1 vast niet de bedoeling was ;)

Verkeerde levering

Verkeerde rooster geleverd