Filtre

Goed product, snel geleverd

Goed product, snel geleverd en goed verpakt

Precies wat we nodig hadden en snel geleverd

Tevreden met onze bestelling bij Ventilatieland. Makkelijk te bestellen, betaalbaar en snel geleverd.

Stormachtig goed

Zeer snelle correcte levering. Ik kon ongestoord aan project verder werken zonder oponthoud.

Top service en snelle levering

Luchtig

Prima! Snelle afhandeling en bezorging

goed geholpen via call

Prima levering

Levering was prima. Ik had een pollenfilter en normaal filter gekocht. Wat wel handig was was een kleine instructie welk filter in welke opening moest. Met logisch nadenken zijn dat de koude groepen maar het was handig geweest als ik het niet had hoeven opzoeken.

Goede uitleg, product voldoet aan de eisen

Ik ben uiterst tevreden. Product werkt prima!

Duidelijke website,. makkelijke keuze, snelle levering.

Vlotte verwerking.

Heldere productomschrijving. Goede informatie betreft de verzending.

Prima service snelle levering

Snel gevonden, makkelijk besteld, snelle levering en betaalgemak.

We kwamen er niet helemaal uit met de aansluiting van ventilator met variabele toerental en de aansturing en we zijn er uiteindelijk uitgekomen met een telefonisch consult met Ventilatieland, perfect. Dit is niet onze eerste ervaring we wisten dus al dat we dit van hun konden verwachten, bedankt.

Mooie zwarte roosters voor een scherpe prijs.

Ik heb mijn roosters gekocht op basis van kleur en diameter. In de beschrijving wordt een doorsnede van 10 centimeter aangegeven, dit blijkt de boormaat te zijn, het rooster heeft een doorsnede van een centimeter of 14. Gelukkig passen ze nog wel op mijn keralit delen. Zijn dus iets groter dan gedacht, misschien een idee om beide maten te vermelden?

Zeer slechte service op een garantie aanvraag

Ik heb een DUCO DucoBox Energy Premium 325 gekocht en zelf geïnstalleerd. Dit apparaat werkt niet goed. Daarom heb ik contact opgenomen met DUCO om uit te zoeken wat er aan mankeert. Van DUCO keurig antwoord gekregen wat ik zou kunnen doen om een en ander op telossen. Mocht dit niet het gewenste resultaat opleveren, dan zou er een servicemonteur langs moeten komen. Ik was niet in staat om het op te lossen en heb dus een garantieaanvraag bij Ventilatieland ingediend. Inmiddels is het 2 maanden geleden dat ik garantieaanvraag heb ingediend en is er na meerdere contacten nog geen actie ondernomen om tot uitvoering van de reparatie onder garantie over te gaan.

Prima filters, scherpe prijs

Prima filters, scherpe prijs

Duidelijk rapport als je al zeker weet dat je balansventilatie wilt

Gied. Het duurde even maar het rapport was duidelijk. Zelf hadden we graag ook advies gehad over praktische zaken wat betreft het installeren en advies over centraal vs decentraal maar dat zat er helaas niet bij. Wat wel begrijpelijk is. Ook zonder dit was het wel nuttig.

Duidelijke website, snelle en goede levering.

Vlotte levering

Ventilator werd snel geleverd. Ook een vraag per mail werd naar tevredenheid afgehandeld

makkelijke website, goede en duidelijk e-mailverkeer over de bestelling en de order was snel binnen.

Breed assortiment en snelle levering

's middags besteld, volgende morgen in huis!

Snel verzonden goed verpakt

Alles was snel verzonden en hoed aangekomen, ventilatieunit werkt goed. Nav de tips op de site heb ik ook de 2 draden van het perilex stopcontact verwisseld en alles werkt perfect.

Kwaliteit perfect! Service perfect! Alles perfect!!

Quality Bathroom extract

The extrct fan has a nice finish and designed well, it appears to be of good quality, I have not yet installed.

Super goede service

Super snelle en goede service

Heel erg goed

Heel erg goed