Filtre

Super snelle geweldige service tegen betaalbare prijs!!!!

Heb al vaker bij jullie besteld zo ook een moter voor t op ventilatiekanaal die zeer goed voldoet. Kortom goede service voor een betaalbare prijs en snel geleverd! TOP!!!

Snelle levering, nette prijzen

Goede site

Ik had een verkeerd product besteld en dat werd kosteloos omgeruild.

Prima product voor een goede prijs

2 Stuks ventilatieroosters besteld en de volgende dag al in huis. Voldoen volledig aan de verwachtingen.

Uitstekekend

Snelle en perfecte levering

Supersnelle levering

Bestelling snel en goed afgeleverd. Klein puntje van kritiek: ik belde met een technische vraag, werd doorverbonden met een overigens zeer aardige manier, maar hij kon mij niet verder helpen. Ik kon wel binnen drie dagen terug gebeld worden. En dat is wel een beetje lang als je iets aan het monteren bent.

Prima snelle levering van een timer gestuurde toiletventilator

Duidelijke website, snelle levering, concurrerende prijs. Meer kan ik er niet van maken.

Goed geholpen en een snelle levering.

Heb hier een buis ventilator besteld, en ben tevreden over de aankoop en het leveren.

Goed assortiment, snelle levering

Goed assortiment, snelle levering

Top advies en super snel geleverd!

Hier al vaker iets besteld nu twee ventilatieroosters voor buiten snelle levering altijd goede kwaliteit perfect ga zo door

Moet hem nog in gebruik nemen

Zeer makkelijk aan te sluiten en erg stil

Goede en snelle levering

Alleen wat ik had besteld had wel door de brievenbus gemogen

Duidelijke website

Snelle levering en correcte afhandeling

super

100% in orde

Geleverd zoals afgesproken ,netjes verpakt en 100% in orde ,en snel

eenvoudige website en goede en correcte levering

de webshop is eenvoudig in gebruik en na bestelling gaat alles goed de klantenservice beantwoorde al mijn vragen snel en professioneel

Goed en geen probleem gehad

goede website en prima service

uitstekende service er gebeurt wat er wordt beloofd. webside is erg overzichtelijk en duidelijke omschrijving.

Gewoon perfect

Levering binnen 1 dag en achteraf betalen.

Snelle service duidelijke site.

Wat ik zocht snel gevonden. Goede omschrijving.

snelle levering, deskundige hulp

Meedenkers!

Dramatisch

De afstandsbediening van de bestelde orcon ventilator werkte helaas niet. Vervelend maar dit kan gebeuren. Contact opgenomen met de klantenservice. Men gaf aan bestel maar een nieuwe als deze het doet stuur je de defecte (gratis) retour naar ons, crediteren wij het aankoopbedrag. (prima voorstel) Dit was 27-12-2021. Het is inmiddels 7-3-2022. Ik moet er telkens zelf achteraan. Waarom moet dit 3 maanden duren??

een snelle en juiste levering

een juiste ventilator in de bestaande situatie en snel gemonteerd

Prima artikel supersnel geleverd!

Heldere website, prima artikel en supersnel geleverd!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ