Filtre

Professionele behandeling.

Vooral de zorgvuldige verpakking sprak me aan. Alles zag er prima uit.

Onze bestelling was goed verpakt en snel geleverd!

Online bestellen en snel in huis.

Bedrijf is makkelijk te vinden online.

Had beter gekund

Het kapje van het regen afdicht kapje zat nog maar op 1 puntje vast heb ik zelf gerepareerd om alla sores van heen en weer sturen te voor komen voor de rest geen klachten

Uitstekend interactie van bestellen t/m voorbij levering.

super snelle levering na bestelling op duidelijke site

Na 20 jaar was de motor van onze mechanische ventilatie aan zijn eind. Hij maakte veel lawaai. Een hele nieuwe installatie was niet nodig. De motor besteld en vervangen! Hij draait weer als een tierelier!

groot assortiment en snelle levering

Top!!

Mooi en duidelijk plan voor ventilatiesysteem

Ik heb een doe het zelf plan gekocht met als doel het systeem zelf aan te leggen, gebruikmakend van de kennis van ventilatieland. Met dit plan kan ik nu aan de slag en weet ik wat ik wel en niet moet doen. Zij hebben de knowhow en de spullen, ik de ambitie om het zelf aan te leggen. Mooie combinatie zo vind ik. Daarnaast kan ik bij bestelling van het systeem de kosten van dit plan weer aftrekken als korting. Een mooi initiatief van ventilatieland en erg bruikbaar!

Klantvriendelijke benadering. Op tijd aangeven bij vertraging levering en aanbod van korting bij volgende bestelling.

Een keurig bedrijf en juiste communicatie

Een keurig bedrijf en juiste communicatie

snelle levering en goede service

snelle levering en goede service

Snelle correcte levering

Reeds 2 keer een bestelling geplaatst bij Ventilatieland.nl en 2 keer zeer snel de bestelling ontvangen. Daarnaast een goede prijs voor hetgeen ik besteld had (maand actie).

De perfecte service!!!

We hadden zeer dringend een ventilatiedoorvoer nodig: in de ochtend besteld, in de namiddag opgehaald! Perfecte service en zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers. Een zeer prettige ervaring op een zeer stressvol moment!

Uitstekende service

Zeer snelle levering van de bestelling, de bestelde ventilator deed niets na deze in het perilex stopcontact gestoken te hebben. Een belletje naar de klanten service kreeg ik bij de technische dienst direct de oorzaak: aansluiting van mijn oude ventilator is anders dan die van de Itho Daalderop, verwezen naar aansluitingsschema in de installatie instructie. En na aanpassing werkte het, moest wel erg goed luisteren want de ventilator is muisstil

Tijdige leveringen

Duidelijke website , marktconforme prijzen en vlotte leveringen volgens afspraak. Prima mee te werken.

Fijn zaken doen

Klantenservice reageert snel. Bestelling snel klaar. Kundige en vriendelijke mensen. Bestelling afhalen aan de achterkant van het pand was mij niet meteen helemaal duidelijk. Op de voordeur zit een briefje afhalen om de hoek maar bij die deur werd ik naar een andere straat verwezen. Misschien helpt een klein kaartje in de "uw bestelling is klaar" mail

Super goed geregeld

Snel en volgens afspraak geleverd. Goed advies gekregen aan de telefoon

Snelle levering van een goed product

Ventilatorbox besteld en de volgende dag al in huis.

Ok

De co2 meter is prima, klantenservice onvoldoende en verwerking product van ventilatieland erg onvoldoende. Bij gebrek aan beter kan ik het verder wel aanraden.

Goed product!

Goed.

Prima ventilator

Het had fijn geweest om een indicatie van verzending te sturen. Nu op donderdag besteld en op dinsdag verzonden. Opzich prima natuurlijk, maar wel om te weten.

Wederom meer dan goed, zelfs perfect.

Besteld en.dag erna geleverd. Goed geregeld. Prijs t.o.v. andere aanbieders gunstig.

Prima voorwaarden,betaalbaar en snel

Volledig assortiment, snelle levering gratis 90 dagen retour indien te veel besteld , top

Snel makkelijk en een redelijke prijs.

Makkelijk besteld, snel geleverd. Redelijke prijzen. Alleen de bezorging door Post.nl is waardeloos. Maar daar kan Vakantieland niets aan doen hooguit een andere bezorger kiezen.

Goed ga zo door

Goed en snelle afwikkeling