Filtre

Bestellen en de volgende dag in huis!

Gebeld om te vragen of de Itho afstandsbediening op mijn afzuigunit werkt. Meteen positief antwoord dus meteen via de website besteld en de volgende dag in huis. Instellen is een fluitje van een cent. Kortom ben ik zeer tevreden!

Alles op voorraad, snel bezorgd

Probleemloze levering. Artikelen zijn zoals verwacht. Fractie goedkoper dan de concurrent.

Snelle levering en goede producten.

Heel eenvoudig de producten kunnen bestellen. En de volgende dag werd alles geleverd. De producten waren ook gewoon van goede kwaliteit.

Professioneel advies gekregen, waardoor ik meteen het goede product kocht.

Ik had nooit gedacht dat ik nog eens zelf een plafondventilator zou vervangen. Maar doordat ik hulp kreeg bij het kiezen, zowel online als van de klantenservice, heb ik het erop gewaagd. En het is gelukt. Hij zit erin en werkt prima. Daar heb ik toch mooi voorrijkosten en een elektricien mee uitgespaard. De ventilator werd bezorgd op het beloofde tijdstip!

Levering duurde lang product is top

Je gewacht tegenwoordig alle producten snel te ontvangen. Het was dus even wennen dat er dagen overheen gingen. Maar de roosters zijn super mooi. Geduld wordt beloond in deze!!

Goed en snel

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Vlot geleverd

Doen wat ze beloven

Goede kwaliteit producten

Service en levering prina

Beloofd = beloofd

Verkeerd artikel, perfect opgelost!

Ik heb een bestelling geplaatst en super snel binnen gekregen, alleen helaas zat er een verkeerd onderdeel bij. Sjah.. waar mensen werken worden fouten gemaakt. Maar ik heb een mailtje gestuurd en binnen no time had ik antwoord. Belangrijker nog, het onderdeel werd direct kosteloos verzonden. Dus perfect opgelost!

Prima,

Goede duidelijke website!

Ook voor een leek is het simpel om artikelen uit te zoeken en te bestellen!

Levering en service erg goed.

Levering en service waren dik in orde.

Super, makkelijk zelf te installeren

Zeer goed mooi product.

Goed product.

Snel verzonden, goed verpakt.

jullie luisteren niet

jullie blijven mails sturen terwijl ik mij afgemeld heb (3 keer) dit is voor mij rede nooit meer iets bij jullie te kopen !!!!!!

Ziet er goed uit! scherpe prijs.

Product zoals omschreven, goede prijs, met stekker en trekschakelaar!

Aanrader

Prima bedrijf, snelle levering. After Pay mogelijkheid. Alleen jammer dat je de week na je bestelling allemaal reclame van ventilatieland krijgt op je telefoon en PC.

prima de luxe snelle levering

simpel bestellen en netjes per omgaande geleverd.

Geen reactie op mijn klacht

Heb een itho besteld bij ventilatieland en zou binnen vijf dgn teruggebeld worden. Dat was vorige week en nu nog niet teruggebeld. De afstandbediening maakt geen verbinding met de itho.

Gewoon goed

Goed product en snel geleverd

goeie ervaring met Ventilatieland

goeie levering, apparaten voldoen

Netjes geleverd

Makkelijke website en keurig geleverd

Afstemming bezorging

Met Ventilatieland goede afspraken gemaakt, Post.nl maakt er een zootje van: bezorgt op andere dagen als afgesproken, stuurt bericht dat de order wordt geretourneerd naar Ventilatieland. Doet dit toch maar niet en bezorgt, zonder bericht, op een moment dat er toevallig iemand aanwezig is. Betekent wel dat er volkomen overbodig, 3x een vrachtwagen moet rijden. Hoe duurzaam ben je als Post.nl bezig. Overigens was de order in goede en complete staat afgeleverd. . Overigens zou het wel gemakkelijk zijn als er direct gecommuniceerd kan worden met vervoerder of Ventilatieland. Dus: Ventilatieland 4 sterren, post.nl geen.

goed en goedkoop

1047 Park Forum