Filtre

afwerking / service slecht

Producten besteld, prima geleverd en een uiteindelijk 2 onderdelen retour gestuurd. Na een maand nog geen actie en of geld terug. Meerdere keren gevraagd om actie. Telefonisch niet bereikbaar enkele mail. Gevraagd om terug gebeld te worden en dit gebeurt niet.

Snel, goede site

Zo zou ik altijd geholpen worden!

Bestelt en juiste product bezorgt op tijd!

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Alles naar wens! Snelle levering!

Oke

Helemaal top

Ik had er sterk mijn twijfels over omdat ik geen internet besteller ben. Dit veranderde toen ik deze site had gevonden via een kennis. Scheelde me minimaal (incl. Bezorg kosten) de helft van het bedrag wat ik hier zou moeten betalen in de winkel. En inderdaad netjes goed verpakt geleverd gekregen. In 1 woord: Top dit bedrijf!!!!! Ga zo door !!!!!

doen wat ze beloven

Goed advies gekregen bij vragen over een ventilatie systeem. Ook duidelijk aangegeven dat het druk was en later met een uitgebreid advies komen. Levering van spullen was correct en volgens afspraak

Eenvoudig en overzichtelijk

Door de instructiefilmpjes heb je vooraf goed inzicht in wat je koopt. Levering is snel.

Producten goed omschreven en sneller levering

Geen reactie gekregen op gestelde vraag

Producten en levering verder goed maar nooit reactie gehad op een vraag die ik via de website had gesteld

vlotte en snelle levering

vlotte en snelle levering

Snelle en goede lervering

Nvt.

snel geleverd prima prijs

Snel geleverd en een prima prijs. Ook de informatie is goed geregeld.

Prima service en afhandeling van mijn verzoek!

De afspraak voor onderhoud was snel gemaakt. De onderhoudsbeurt werd professioneel uitgevoerd en met foto bewijs opgeleverd! Kortom, een aanrader!!

Snelle en levering en goede communicatie

Goed product op tijd geleverd

Als je krijgt wat je nodig hebt op de afgesproken tijd is het goed, toch?

Duidelijke website, goede opvolging en levering. Enkel langere leveringstermijn dan oorspronkelijk vermeld op de website

Op maat gemaakt..

Moest een ventilatiekanaal maken voor de afzuigkap van de keuken. Nergens kon ik hier een goede aansluiting vinden met een mooie muurplaat. Bij ventilatieland uiteindelijk gevonden. Alles op maat gemaakt en in elkaar gezet. Resultaat is mooi en alles werkt perfect. Bedankt ventilatieland.

Goede klantenservice, snelle levering, vakkundige adviseur

Goede klantenservice, snelle levering, vakkundige adviseur

Prima service!

Prima service en tijdige verzending.

Perfect aparaat

De levering duurde even maar het was het wachten waard. Werkt perfect.

Ventilatieland is een goed alternatief.

Ik heb mijn filters hier besteld, met een week geleverd, prima aanbieding. Een 7 vind ik een mooi cijfer. Voor een online bestelling. Om de NPS hoger te krijgen, zal er al snel een hogere verwachting gaan komen. De wauw factor. Iets wat ik niet verwacht.

Prima product, prima levering

1047 Park Forum