Filtre

Goede service na niet meer werken automatische regeling luchtvochtigheid ventilatiebox.

Binnen de garantietermijn werkte de automatische regeling betreft luchtvochtigheid niet meer. Na contact de ventilatiebox kosteloos opgestuurd voor onderzoek. Na twee weken kosteloos nieuwe ventilatiebox terug gekregen.

toch wat teleurgesteld

Aansluiten bleek nog een probleem. Knoppen van de afstandsbediening gaan zwaar. De box maakt na stand 1 meer geluid dan ik verwacht had. Levering was ok.

Uitstekend advies, producten voldoen aan verwachting

Uitstekend advies, producten voldoen aan verwachting

Goede voorlichting, en na bestelling, goede afwerking

Slechte service

Slecht, had een badkamer ventilator besteld. Geprobeerd aan te sluiten, maar werkte niet. Compleet in de originele verpakking binnen 3 dagen retour gestuurd. Geen geld terug omdat hij aangesloten was geweest.

Order:3455578

Mijn ervaring is zeer slecht. Ik heb een ventilatiesysteem besteld en geretourneered in nov 2021. Helaas hebben zij mijn retour tot op heden 21 feb 2022 nog niet verwerkt, waardoor ik steeds herinneringen en aanmaningen krijg. Ik heb ze gebeld en gemaild en mijn verzendbewijs laten zien en alsnog doen zij hier niks aan. Ik bevel ze niet aan

Goed snel en veilg

Goede ervaring.

Verschillende artikelen besteld volgende dag binnen

Goede kwaliteit en niet duur

Geen oplossnede ideeën

Heb een klepperende ventilatie rooster wat kleppert bij een beetje wind, maar ventilatieland heeft geen vervangend exemplaar aan te bieden.

Zeer slechte communicatie

Zoals de titel al zegt, het duurt weken voordat je antwoord krijgt en dan is het antwoord dat ze nog niets weten.

Prijs is goed, ondersteuning waardeloos

Ik zocht een centraal afzuigsysteem voor een chalet. Op eenvoudige vragen via mail werd laat en zeer summier gereageerd. Telefonisch is men zeer beperkt bereikbaar en de gesproken medewerkers onkundig.

Klacht niet afgehandeld

Had Bad ventilator geleverd gekregen. Deze was na paar weken stuk Klacht aangemeld en kreeg mail terug wegens drukte kon reactie wat langer duren Alleen nooit meer iets van U vernomen Zeer slechte zaak Heb inmiddels ergens anders al een andere gekocht M. Vr . Gr. H. Vliek

waardeloos

veel beloven en weinig geven

Werking van beide afstandsbedieningen is slecht

De druktoetsen van beide afstandsbedieningen moeten met veel kracht ingedrukt worden. Wij hebben deze afzuiger op aanraden van kennissen aangeschaft. Ook zij ondervinden hetzelfde probleem.

Goede afzuiger

Een goede afzuiger, echter heeft dit niets met Ventilatie land te maken, eerder met de fabrikant. Ventilatie land is wel uitermate vervelend met Spam, ik heb me diverse malen afgemeld maar je komt er nooit meer vanaf. Echt vervelend.

zeer goed

goede product zoals omschrijving

Op tijd geleverd

Ondanks dat op de website vermeld stond dat de Itho daalderop ventilator pas in maart geleverd zou worden is deze op 26 februari al geleverd.

snel volgens afspraak

snel en kwaliteit volgens verwachting

Snel en goedkoop

Snelle levering en een mooie aanbieding. Alles zo als het hoort. Top.

Werd goed geadviseerd over het producten, dachten mee aan oplossing en hield mij prima op de hoogte van af de bestelling tot levering.

Perfecte oplossing

Voor goede lucht kwaliteit!

Keurige service!

Rooster in verkeerd diameter geleverd dan besteld. Mail gestuurd en juiste rooster wordt als nog gestuurd. Verkeerde rooster hoedt niet retour dus geen gezeur met retour paketten enzo.

Snelle levering ook naar frankrijk..Jammer van de vele pop-ups op de website, verder is alles overzichtelijk..

Advies en Service belleeft al een verademing ervaren.

Voor mijn probleem bij een opdrachtgever heb ik de juiste materialen gevonden met de daarbij behorende adviezen. Tel daarbij de scherpe prijzen en de snelle levering, dan hoef ik niet verder te kijken. voor mij een aanrader

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ