Filtre

Veel keus en snelle levering

Ik kon in de site van Ventilatieland snel vinden wat ik wilde en alles is verder naar wens verlopen

Vandaag besteld, morgen in huis. Ze hebben het deze keer weer waargemaakt. Dit alles ook nog tegen scherpe prijzen.

Goed product

Goed geregeld service uitmuntend

Bestelling ging in eerste instantie niet goed, maar door goed contact met de service is de tweede bestelling meteen goed gegaan. Top geregeld goed contact via mail en WhatsApp.

Het gewenste artikel werd binnen een dag keurig geleverd. Prima dus!

Goede en snelle levering

Volgens afspraak snel en netjes geleverd !

top apparaat

werkt naar behoren. juiste afzuiging in onze badkamer

Goed geregeld

Prima, reden om hier ook herhaalbestellingen te doen

Heel snelle levering en ook goede service en advies, ook na installatie.

Snel geleverd. Prima prijs.

Een Orcon ventilatie systeem besteld. Snel geleverd, makkelijk besteld en een goede prijs. Hij is nog niet ingebouwd, dus of hij het goed doet weten we nog niet, maar vanwege de goede revieuws, zal dit geen probleem zijn.

Gewoon, zoals je mag verwachten

Gewoon goed en volgens opgave geleverd, zonder vertraging.

Snel geholpen .Alleen een probleem met klep van de uitgang afzuigkap .Die kleppert constant bij wind en regent zelfs in bij dwarrelwind..Maar ik denk niet dat daar wat aan te doen is .

snel en veel keus

Ik kon makkelijk kiezen, ondanks de grote keus, de uitleg erbij is gewoon heel goed. Ook de levering ging erg snel, super dus. Tel daarbij op dat het niet erg duur is, dan ben je gwoon goed af, toch?

Fantastische service en goed advies

Omdat we het idee hadden dat de ventilator niet altijd vocht signaleerde hebben we een afstandsbediening gekocht. Snelle levering in goede staat. Echter bleek de sensor kapot te zijn. Goed advies gekregen. We besloten de afstandsbediening te houden en ontvingen gratis een nieuwe sensor. Aan te bevelen om hier je producten te bestellen!

Artikel is snel geleverd en is van goede kwaliteit .

Had snel een ventilatierooster nodig en heb deze bij Ventilatieland besteld. De levering was zeer snel en voldeed ook precies aan de verwachtingen . Ook over de prijs / kwaliteit verhouding kan ik alleen maar positief zijn

Goede duidelijke webshop en klantenservice voorziet je van goed advies

Webshop is overzichtelijk en bevat voldoende informatie. Indien je een vraag hebt wordt je goed geholpen.

Prima service.

Het door mij bestelde was in no time in mijn bezit. Uitstekend.

Goed en snel geleverd en telefonisch goed advies gekregen

Super kwaliteit en snelle service ook telefonisch goed geholpen.

Ruim aanbod en snelle levering

Prima producten en service

Prima kwaliteit producten en service bij ventilatieland. Communicatie m.b.t. aflevertijd was in eerste instantie voor verbetering vatbaar maar is uiteindelijk wel uitstekend opgelost.

Goedkoop en snel

Zonder fratsen en vlot geleverd! Al meerdere keren mogen ervaren, ze zijn gewoon niet te evenaren!

Erg tevreden

Snelle levering, 1 dag. Box voldoet goed en past op de oude plek van de oude box. We vinden de sensor ook erg handig.

Snelle en correcte levering

Snelle levering nette afwikkeling

Duidelijk, goede helpdesk en snelle levering tegen goede prijs..

Duidelijk, goede helpdesk en snelle levering tegen goede prijs..

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ