Filtre

Geweldig!

Goed geholpen. Precies zoals afgesproken. Het werkt prima. Makelijk zelf te monteren. Gebruik aanwijzing is prima. En het belangrijkste op stand 1 maakt het apparaat helemaal geen geluid.

Zeer duidelijke website en heel goede telefonische informatie en aflevering zoals beloofd.

Bijzonder tevreden. Producten op de website zijn duidelijk omschreven, zodat bestelling ook door consumenten heel makkelijk is te realiseren. Beloften over aflevering worden volledig nagekomen. De klantenservice voorziet direct in het benodigde advies.

Prima apparaat

Ik was verbaasd om te zien hoe snel de meter oploopt. Een prima apparaat om aan te geven wanneer je extra moet luchten. Ik ben zeer tevreden.

Voldoet uitstekend aan de verwachten wensen

Prima de werking is zoals omschreven

Produkt werkt zoals hoort

(Y)

Fijn en snelle levering van de producten

Goede website,vol goede producten,deskundig advies ,snelle levering

Wij hebben hier onze nieuwe woonhuis ventilatiebox gekocht ,wij hadden nog wat xtra vragen mbt het aansluiten ,wij kregen snel een duidelijke uitleg en ook via de mail nog een extra hulp schema ,dit scheelde enorm,de woonhuis ventilator werkt super goed dus wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij ventilatieland !!

Tweede keer besteld, weer tevreden

Snelle eerlijke hulp gekregen via de website, order snel geleverd en het werkte uiteraard ook prima. Top weer!

Duidelijk en goede prijs

Prima site enige min puntje is de chat. 30 minuten wachten en geen antwoord omdat meisje niet wist welke ik moest hebben moest maar met haar collega's mailen en dat ging goed.

Snelle levering en goede service

In eerste instantie waren ventilatiebuizen geleverd met een verkeerde diameter, echter na contact was e.e.a. snel opgelost.

prima bedrijf

snel en goed geleverd

Goed kwaliteit

Zeer flexibel en correct

Snelle levering van bestelde producten alsook correcte afhandeling van te veel bestelde onderdelen

Fijn firma.

Snelle levering, en goedkoop

Prima levering, mooi produkt

Geweldige ventilator gekocht. Reageert op geur, vocht en licht. Instelbaar vai een app via Bleutooth, heel handig

Prima !

Fijne webshop en snelle levering.

Duidelijke site, kwaliteitsproducten voor de laagste prijs in de markt, vlotte levering!

Ik heb al meerdere producten besteld bij ventilatieland en ben zeer tevreden over de gehele dienstverlening.

Goede filters. Levering niet zoals beloofd.

De levering liet op zich wachten. Vrijdag besteld en week later pas geleverd.

Te langzaam

Als ik bel voor een vraag wordt ik pas dagen later teruggebeld. Na bestelling en betaling volgt een radiostilte van weken voordat ik eindelijk bericht krijg dat het wordt afgestuurd. Nu heb ik nog onderdelen nodig, maar ook dat kan dagen duren. Daar ga ik niet meer op wachten. Helaas.

Betrouwbaar bedrijf

Itho Daalderop ventilator voldoet volledig aan de verwachtingen. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Contact met een medewerker inzake een vraag werd duidelijk en vriendelijk beantwoord. Prima bedrijf!

Overzichtelijk assortiment

Retourneren is iets te complex, onderdelen moeten per stuk en per order. Alle retour delen zouden dan appart met bon verstuurd worden. Doe je het niet dan wordt het een heel lang verhaal, jammer.

goede service en snelle levering

ik had een afwijkende maat en toch zijn we er uitgekomen, dus kon ik een oud systeem met het nieuwe afmaken

Alles adequaat afgehandeld en geleverd.

Zeer tevreden en goed.

Behulpzame mensen

Prettig geholpen, goed advies gekregen en ze stelden zich flexibel op toen het toch beter was om het anders aan te pakken.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ