Filtre

Het was duidelijk/begripvol en helder.

Ben veel informatie wijzer geworden en ben van plan er serieus er wat mee gaan doen.

Veel aanbod.

heel positief

De besturingseenheid ontbrak in de verpakking. De winkel stuurde graag een nieuwe.

Professioneel, snel en vriendelijke service

Als nieuwe eigenaar wilde ik graag de ventilatiekanalen in mijn huis schoon laten maken. Bij Ventilatieland was de afspraak snel gemaakt. En op de dag zelf werden de kanalen door een vriendelijke medewerker gereinigd en afgesteld. Zeker een aanrader

Prima site en goede service

Ik kan alles goed vinden en het assortiment is perfect. Altijd wordt alle volgens afspraak geleverd.

Prima bedrijf

Snel en prima geregeld,aanvaardbare prijs kwaliteit verhouding .

Voordelig en prima kwaliteit

En de service is helemaal prima

Snelle levering en goede producten

Producten na bestellen binnen enkele dagen in huis. Goed verpakt en van goede kwaliteit.

Aanrader alles bij de hand en snel geleverd.

Mooi en duidelijk advies

Mooi advies geluid demping valt tegen bij stand 3 en bij harde wind

Prima zaak

Na een verbouwing, moesten wat ondelen in het centraal afzuigsysteem vervangen. Via de site van ventilatieland besteld en binnen een dag in huis.

Vlotte afhandeling

Prima contact met duidelijk advies

Goede ervaring

Goede ervaring met Ventilatieland, correcte afwikkeling en snelle levering.

Prijs kwaliteit top

Snel en correct leveren; probleem oplossend gericht.

Zie hiervoor

Prima geregeld

Degelijke levering volgens afspraak.

Heel snelle levering!

Duidelijke website en snelle levering

prima afhandeling van de bestelling

Bestelling is netjes en snel verwerkt

Gewoon zo als het hoort

Snel en goede service

Goed telefonisch te woord gestaan

Daarna was de bestelling snel uit voorraad geleverd. De Ocron woonhuis ventilator met vocht sensor werkt, en schakelt snel op als de lucht vochtiger word. Perfect

Goede keuze, snelle levering

Prima levering

De website is heel erg duidelijk

Geweldig service

De heren waren op tijd, zeer vriendelijk ,echte vakman. Ze waren met ze tweeën. Keurig gewerkt. Wij zijn erg tevreden.

Snel het juiste geleverd voor een goede prijs

Mijn bestelling afgehandeld zoals het hoort.

Verhouding prijs product is goed. Communicatie is goed. Alleen jammer dat als de beloofde levertijd niet gerealiseerd kan worden je pas bij de volgende order een korting krijgt. Omdat ik er niet elke week iets bestel weet ik nu niet meer waar de te goedbon is.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ