Filtre

Product goed, communicatie minder

Ik had verwacht dat ik na de bestelling duidelijk de levertijd zou horen. Maar moest ruim een week wachten maar kreeg wel na twee dagen een reactie op mijn mail.aan jullie met de vraag over de levertijd

***!!!

Eerst een week wachten op een simpele bestelling , dan vragen per telefoon niet kunnen beantwoorden en per mail moet je nog een dag wachten? Oprotten en mijn geld terug storten....NU

lang wachten, weinig berichten

En uiterst simpele bestelling duurde uiteindelijk meer dan twee weken. Daarbij heb ik zelf een paar keer moeten vragen hoe het er voor stond - proactieve communicatie is niet hun sterkste kant.

Uitstekende service

Recentelijk filters besteld voor onze WTW. Reeds de volgende dag in huis. Zeer schappelijke prijs, vergeleken met die van de installateur.

Goeie snelle levering

Al eerder hier besteld. Gewoon goed!! En vriendelijke klantenservice voor evt vragen en advies.

top conform afspraak het juiste product

top conform afspraak het juiste product geleverd en niet te duur

Snelle bezorging

Het bestelde apparaat was goed verpakt en ziet er goed uit

Geweldig spul en netjes op tijd

Kan niet beter

Snelle levering, duidelijke site en prima product

Prima service en goede communicatie

Bestelproces is eenvoudig en in mijn geval was de levering niet compleet, verwisseling van RF zenders. Kan gebeuren, contact gelegd met de klantenservice en uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen door Lisa. Tot nu toe erg goede ervaring.

Een makkelijk site en snelle levering

Product werd binnen een paar werkdagen geleverd.

Na enig misverstand toch goede service

Was niet direct duidelijk dat mijn bestelling niet leverbaar was binnen 2 dagen…heb met chat ondervonden dat er nog 4 weken bij kwamen..daarna tevreden met de levering en de meter..

Snel,en top kwaliteit

Na snelle levering, geinstalleerd en het werkte als de brandweer.

Snelle en goede levering

Mooie prijs en snel geverd.

Vlotte levering

Hou niet van verplicht

Netjes en snel geleverd

Na mijn bestelling is er meteen actie onder nomen voor een spoedige levering

Prima en snelle afwikkeling bestelling.

Helaas heb ik de verkeerde filters besteld door de verwarring van Elan 10 2.0. Het moest de Elan 16/25 zijn. Deze heb ik nu ook besteld. Verder uitstekende communicatie.

goed en op tijd geleverd

netjes en snel geleverd keurig verpakt

Verkeerd product geleverd, niet (telefonisch) bereikbaar

Het leek to mooi voor woorden. Een ventilator voor een mooie scherpe prijs. Maar die scherpe prijs die komt wel met een staartje. Ten eerste is het vandaag besteld morgen in huis dus onjuist. Tuurlijk, ik begrijp dat wanneer je op zaterdag besteld het niet op zondag geleverd wordt, maar maandag niks, dinsdag niks... dat werd dus woensdag. Product was gewoon op voorraad. Toen ik de doos opende bleek de verkeerde maat er in te zitten. Ik dacht eerst, ****, verkeerde besteld. Maar nee hoor, verkeerde zat in de doos. Ik had gewoon de juiste maat bestelt. Okay, voor bellen was het al te laat die avond dus dan maar een mail. Kreeg netjes een mail terug met ticket. Binnen 1 werkdag proberen wij te reageren. En dat klopt, de eerste reactie was: "Het is druk, we doen er alles aan om u zsm te helpen". Daarna bleef het stil. Dan maar bellen. Welke optie ik ook kies je wordt verwezen naar de site en de verbinding wordt verbroken. Een halve ster vind ik eigenlijk nog te veel. Het mag dan niks kosten, maar de service is ook niks. Niet aan beginnen is mijn advies. Ja... bij de concurrent zijn ze duurder, maar waarschijnlijk is de service daar ook beter. Ik ga het product retourneren, maar waarschijnlijk ben ik mijn geld ook nog eens voor hele lange tijd kwijt.

Zonder info een week vertraging voor een simpele afdekkap

An sich een prima ervaring, met een spijtige misser: het afdekkapje voor mechanische ventilatie werd pas na mijn e-mail om er naar te vragen, zonder verdere info een week na mijn bestelling verstuurd. Ook in de reply op mijn vraag geen excuses enkel de mededeling dat het artikel was verstuurd. Als je geen haast hebt verder een prima shop

Reageren niet op mail, retour sturen kan niet zomaar!

Bestelling gaat goed, maar wil wat anders gaat dat niet.

Veel ruimte over voor verbetering

Onervaren werknemers Incomplete aanbiedingen Voordelig Ruim aanbod

Mijn producten werden heel snel geleverd en wat ik verkeerd besteld had mocht ik terugsturen. Mijn vraag werd snel en correct beantwoord.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ