Filtre

Goed apparaat

Snelle levering. Goede informatie op website

Snelle levering van het product

Snelle levering van het product Kwaliteit van het produkt is ook zeer goed.

Snelle levering en goede kwaliteit

Het was een snelle levering en een goede kwaliteit van de producten

Niets mis mee

Minder

De bestelling heeft lang op zicht laten wachten waarvoor alle begrip maar dan was er nog 1 van de 3 items beschadigd. Bij wie kan ik terecht om deze schade te melden?

Gemakkelijk winkelen in het zeer ruime assortiment met prettige prijzen.

Geen verzendkosten en zeer snelle levering.Wat wil een klant nog meer.

Correct en vlot geleverd

De spullen die ik besteld had waren van goede kwlaiteit en werden na enkele dagen keurig verpakt door de post gebracht. Prima !

Hartstikke goed!

Niet duur en snelle levering.

Contact krijgen is moeizaam als je snel iets nodig hebt. De communicatie is uitermate prettig en cor

Het aan de lijn krijgen van tech. afdeling duurde 5 dagen. Als je haast bij je bestelling is dat erg frusterend.

Betrouwbare, snelle en prijsgunstige levering

Het wtw filter was makkelijk en snel te vinden op de website tegen een goede prijs, top !

was werkelijk verbaast hoe snel ik het bestelde artikel ontving

uitstekend

Prima product en levering

Goede ervaring. Tips: - je zou op de site kunnen aangeven wat je allemaal nodig hebt en waar aan je moet denken als je zelf een systeem installeert, dan kan je alle bestellen en kan je aan de slag. dat voorkomt dan dat je er achter komt als doe het zelf er dat je iets vergeten bent waardoor je niet verder kan. - als een bestelling bestaat uit twee leveranties geeft dat dan aan dat voorkomt dat je een dag plant om het te installeren maar er nog een pakket moet komen wat essentieel is om de klus af te maken.

prima, doet wat het beloofd.

prima, doet wat het beloofd, concurrerende prijzen.

Veel keuze in div. modellen

Ventilatie besteld niet veel later al bezorgd, pas gemaakt voor montage, aangesloten en deed het niet. Retour gestuurd, hopelijk krijg ik een die wel doet.

ok

ok

Goede prijzen en ook de service is uitstekend.

Na een probleempje contact gehad en met een duidelijke uitleg het probleem verholpen.

Nette roosters, goed op kleur gespoten

Het product is keurig in de gewenste kleur gespoten. De levertijd was wel wat lang (3 weken).

Duidelijke site, en zeer snel geleverde artikelen.

Snel geleverd artikel en duidelijke website. Artikel voldoet perfect.

Wordt niet teruggebeld

Ik heb een verkeerde levering gekregen en heb daar over gebeld en zou daar over teruggebeld worden maar nog niets gehoord. Ik heb ook gemaild maar ook niets gehoord. Ik heb een verkeerde diameter bocht gekregen en nu kan het inregenen naar een afzuigmachine . Ik wil de goede bocht geleverd krijgen en dat de oude mee teruggenomen wordt. Gr L houtveen

Prima apparaat

De ventilatie werkt prima en is zeer makkelijk zelf te plaatsen

Helaas niet telefonisch berijk baar

Om dat 1 onderdeel van mijn besteling niet aan wezig was kreeg ik de zeer onvriendelijke mail dat besteling maand later zou komen. Geprobeerd dit telefonisch op te lossen maar je komd mee niemand in kontakt. Uit ijndelijk de advies lijn gebeld en zij zouw regelen dat de verzending in delen zouw worden toe gestuurd. Tot mijn verasing was twee dagen later wel de kompleete besteling aan wezig

Snel en correct.

Snel en correct.

Er wordt met je meegedacht naar een oplossing. Wel jammmer dat telefonisch contact moeilijk gaat.

Snelle levering, mooi product

Geweldig, duidelijke website en snelle levering

Zie bovenstaande

1047 Park Forum