Filtre

Waardeloze garantievoorwaarden

ik heb eind augustus 2021 de badkamerventilator pRemium Ø 120 HS gehaald met vochtsensor en timer. speciaal voor dit model gekozen vanwege het vochtig zijn van onze badkamer omdat het geen ramen heeft. Nu 3 maanden verder en de timer gaat niet vanzelf uit na de in gestelde tijd van 2,5 minuten, ondanks dat er niks aan de setup (schakelaar en ventilator of bekabeling) is aangepast. Nu heb ik dus in weze niet gekregen waarvoor ik het gekocht had (timer namelijk) Contact gehad met de klanteservice Lisa. De reset procedure doorlopen, wat niet geholpen heeft. Ik heb daarna foto's opgestuurd ter beoordeling van de technische personen, krijg ik de vraag of het op de wand of plafond geinstalleerd is. Plafond dus. Krijg het antwoord terug dat de ventilator niet bedoeld is voor plafond installatie en dat daardoor de garantie vervallen is en het minder goed doet! Wat is dit nu voor een vaag antwoord. Ik zou zeggen dit is de laatste keer dat ik iets bij Ventilatieland heb aangeschaft. Nu maar hopen dat ze wel zo eerlijk zijn om deze review te plaatsen...

Product zo als aangegeven

Prijs kwaliteit verhouding

makkelijk bestellen kort en krachtig

zie boven

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Uitstekende service

Diverse bestellingen geplaatst en telkens binnen 1 werkdag geleverd. Ik heb 1 artikel moeten retourneren en dat kan kostenloos. Het verzendlabel wordt je toegestuurd.

Snelle en complete levering

correct afgehandeld

had iets verkeerd besteld, was geen probleem retour gestuurd en correct afgehandeld

Het juiste product met goede service

Met een enorme assortiment hebben we het juiste ventilatierooster kunnen vinden. Qua levering was het netjes verzorgd. Ik heb rooster kunnen ophalen en was zo weer op weg. Top! Volgende keer bestel ik zeker weer bij Ventilatieland.

Mooi op tijd geleverd

Goede snelle levering

Bij Ventilatieland kon ik snel mijn spullen vinden, zelfs met goede alternatieve suggesties, binnen 2 dagen had ik de spullen binnen. Was mijn aannemer maar zo snel :D

Prima, product zoals omschreven en levering op tijd

spullen besteld en 1 dag later in huis

Slecht bereikbaar, Matige communicatie, lange wachttijd

Men is slecht bereikbaar en je krijg altijd het antwoord via de mail dat men het druk heeft en ivm vakantie het langer duurt. Het lijkt erop dat men altijd vakantie heeft.

Binnen 1 dag product ontvangen

Goed produkt, snelle levering

Goede ventilator. Snel geleverd. Helaas duurt het wel lang voordat je antwoord krijgt op een technische vraag

Het duurt allemaal wat lang

Lang moeten wachten op het advies. Het advies was uiteindelijk redelijk. De vragen die ik had zijn uiteindelijk per mail beantwoordt. Diverse keren geprobeerd te bellen maar helaas. Toch maar het een en ander besteld. Ook dit duurde langer dan op hun side vermeld. Niet vandaag gebeld morgen geleverd maar na een week. Al met al een langdurig proces waarbij geen telefonisch overleg mogelijk bleek. Ik hoop dat ik er goed aan gedaan heb.

Snelle levering, instructiefilmpje behulpzaam.

Met een dag geleverd, zoals beloofd.

Snel en correcte levering.

Overbodige bestellingen kunnen zonder problemen worden terug gestuurd met snelle terug betaling van retour gezonden producten.

Uitstekende service

Ik had een ventilatiebox met afstandsbediening besteld. Later kwam ik erachter dat ik 2 x een afstandsbediening had besteld. Via een chat kon ik 1 afstandsbediening annuleren en het te veel betaalde geld is terug gestort.

Fantastische service

Prima werkende CO2 meter met wel een vrij kort snoer!!

Goed en snelle levering

Via Internet gevonden en correcte levrring

Fantasch

Goede service, snelle levering, goede prijs. Duidelijke communicatie.

Komen afspraken niet na

Zou binnen 1 week uitslag berekening hebben , nu 10 weken verder en nog niets