Filtre

Website top, klanten service waardeloos

mijn order zou de volgende dag om 15.00 uur afgeleverd worden. Omdat ik geen trac and trace code had gehad de volgende dag met klanten service gebeld. 15 minuten in de wacht. Order blijkt een dag later te worden geleverd (zaterdag 15.00 uur)??. Maar ze zou mij de trac and trace per email sturen. Niet dus. In de middag weer met klanten service gebeld nu 30 minuten totaal. Zij geven mij aan dat ze mij geen trac and trace mogen sturen!!!. Ik heb order betaald maar krijg geen trac en trace!! In da avond krijg ik toch nog een trac en trace code toegestuurd. Zaterdag 15.00 kan ik mijn order ophalen. Als ik daar rond deze tijd aankom blijkt het Postnl punt om 12.00 gesloten te zijn. Waardeloos........

stille ventilator, scherpe prijs en snelle levering.

Stille ventilator. Hoe goed de kwaliteit is moet nog blijken. De ventilator is licht uitgevoerd, de werking is goed en heel stil....26db. Heb de kant en klare draad met stekker eraan aangesloten, de bedrading in de ventilator is wel erg dun. Er zit geen draadklem bij voor de snoer met stekker. De buis van de ventilator is tamelijk dun, hoeft geen bezwaar te zijn. Hij functioneert goed en is erg stil. Ben erg tevreden over de levering, de ventilator is snel verzonden en was bovendien keurig en goed verpakt met bescherming in de doos. Ben door zoeken op internet bij ventilatieland uitgekomen en ben erg tevreden over mijn aankoop. Ik kan deze webwinkel zeker aanbevelen.

Super service en vakkundig advies.

Door de vele soorten welke te koop zijn heb ik telefonisch contact gezocht met een medewerker van ventilatieland. Zij vroegen mij wat voor merk en type ventilatie ik nu had hangen en aan de hand daarvan hebben zij een advies uitgebracht. Inmiddels de nieuwe ontvangen en gemonteerd, wel kreeg ik nog de tip dat er een kleine kans bestond dat in de perilex wandcontact doos een draad om gedraaid moest worden i.v.m. Veranderde volgorde? Zo een tip getuigd van kennis van zaken, gelukkig zat bij mij alles goed en was het stekker erin en draaien. Ok heb ik nog contact gehad met de afdeling garantie, niet dat ik een probleem had maar als je het apparaat bij Itho registreerde je 3 jaar extra garantie hebt. Het registeren lukte niet maar met hulp van een medewerker van Ventilatieland is het toch goed gekomen nog mijn dank daarvoor. Al met al een super ervaring, en zal ventilatieland zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Duidelijke afhandeling en snelle levering

Makkelijk selecteren van de juiste materialen. Product pagina bevat alle bijbehorende documenten. Top

Beste koop op dit moment. Makkelijk te monteren. 4 x gaten boren en vast zetten. Heel erg stil op stand 1 en stand 2.

Gewoon goed

Snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding

Prima bedrijf, alles mooi snel geleverd!

Alles snel en correct geleverd.

Snelle nalevering

goede service

Goed product, goed verpakt en snelle levering.

Zie boven

Heel tevreden

Van bestellen tot leveren is alles goed verlopen. Mechanische ventilatie box van Daalderop werkt naar behoren , de vochtsensor werkt ook super.

Goed product en snel geleverd.

Goede service.

Alles compleet in een doos, makkelijk zelf geïnstalleerd

Een snelle levering

De site gevonden op internet en zeer tevreden over het goed ingepakte pakketje.

zeer snelle levering

zeer snelle levering

Snelle reactie bij vragen

Ik had een vraag over de levertijd, die werd snel beantwoord. Producten naar wens!

Snelle levering, prima kwaliteit.

Goede keus in prima producten tegen een concurrerende prijs

Nette levering en snel

Nette levering

Betrouwbare site , snelle levering , goede service van begin tot eind

Snel, makkelijk, overzichtelijk, goede prijs en ook nog gratis bezorgen

Wij zochten een nieuwe ventilator voor onze badkamer. We wilden weer een Itho. Vrij snel hebben we er drie gevonden en die met elkaar kunnen vergelijken. Keuze gemaakt en besteld. Gratis bezorging. Het was zo geregeld.

Goed bedrijf

Goede prijzen en snelle vrzemding

Goed advies

Lisa dacht goed met mij mee om de juiste wrw unit te kopen

Bestelling niet optijd geleverd

Bij het plaatsen van de bestelling was de aangegeven levertijd de volgende werkdag aangezien alles op voorraad was. Vervolgens kreeg ik een mail dat er een item niet op voorraad was en dat de levering enkele weken later zou zijn, de communicatie hierover was trouwens wel goed. Echter bij het controleren op de website staan de spullen nog steeds op volgende dag levering. Een aantal weken later kreeg ik nog een mail dat het nog later zou worden, vervolgens werd ik gebeld door ventilatieland dat het nog even op zich liet wachten met een uitleg en de vraag of ik mogelijk een alternatief zou willen indien wel beschikbaar. Ik ben wel tevreden over de communicatie van ventilatieland maar de aangegeven levertijden op de website kunnen dus zeker niet overeenkomen met de werkelijkheid. De levertijd van de unit staat namelijk nog steeds aangegeven op volgende werkdag maar ik heb hem nog niet binnen.

Snel en correct

Goede ervaring met dit bedrijf. Product is snel verzonden, goed verpakt en goede communicatie. Geen contact met de klantenservice is nodig geweest dus daar valt weinig over te vertellen. Als ik de volgende keer iets nodig wat ze verkopen dan koop ik het weer hier.

Een modern bedrijf wat voldoet aan de verwende verwachtingen van de huidige consument.

Gewoon zoals je het wil hebben. Via de duidelijke en nette site je producten bestellen en die snel in huis hebben.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ