Filtre

Deskundig personeel

Goed geholpen, personeel heeft goede productkennis. Vriendelijk, snelle levering en goed geprijst.

Zoals ik het graag zie.

Prima webshop. Na betaling direct de bevestiging. Bezorging goed te volgen middels track en tracé. Zoals ik het graag zie bij webshops

Niet bereikbaar voor advies

Ik heb kort geleden meerdere RVS geïsoleerde buizen rond 400 besteld. Daaronder wilde ik een passende bodemplaat waar het op paste. Hier heb ik meerdere keren geprobeerd voor te bellen om advies. Na heel veel telefoontjes heb ik wel iemand te pakken gehad die mij verzekerde dat de keuze die ik voor de plaat maakte klopte. Gezien de prijs van de bodemplaat dacht ik ook echt dat deze voor de buis 400 zou moeten zijn. Echter nu heb ik een plaatje gekregen waar een buis van 100 op kan? Bellen is niet mogelijk.

Prima levering

Duidelijke site en snel besteld en geleverd. Product komt overeen zoals beschreven.

Prettig en redelijk snel

Goed geholpen door servicemedewerker na bestelling van verkeerd artikel.

Snel en duidelijk

Zie boven

Jammer dat ik een week op 4 filters uit voorraad moest wachten

Kan beter

betrouwbaar bedrijf - goede spullen

website is duidelijk - ondersteuning bij vragen is prima - communicatie over bestelling verloopt prima - spullen zijn goed

Grheel volgens afspraak geleverd.

Goede ruime keuze en levering geschiedde zoals vooraf aangegeven.

Compleet product dat naar tevredenheid functioneert

Helaas waren de luchtventielen niet van de juiste maat. wij hebben 100 mm rond. Verder prima product wat eenvoudig zelf is te installeren. Bij het invullen van het garantiebewijs is het gewenst een installateur op te geven. Echter dat was ik zelf. Dus ook een mogelijkheid geven tot zelfinstallatie.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Gewoon top

werkt perfect

vlotte levering

Goede kwaliteit en snelbezorgd

Werkt uitstekend en paste precies, ook de bezorging was snel en adequaat

Ruim assortiment en snel geleverd

Op internet, in mijn geval, de goedkoopste die ik kon vinden. Eenvoudig bestellen en achteraf betalen, wat mij altijd net even meer vertrouwen geeft in een online bedrijf. Snelle levering met track en trace mogelijkheid.

Geen minpunten!

Geen minpunten!

Snelle afhandeling van bestelling

Na het doen van bestelling en betaling wordt de bestelling zeer snel geleverd.

Snel en correct

Mijn bestelling was snel en correct geregeld. Flexibele vervoerder. Helemaal top

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Het product werkt nog niet zoals ik zou willen, ik ga kijken of ik nog wat anders kan bestellen om het geluid uit het ventilatie systeem te halen.

Prima webwinkel.

Fijne webwinkel, filters bestellen gaat makkelijk. Goede service!

Top snel geleverd

Besteld wat ik nodig had Snel in huis Ben zeer tevreden

Goede ervaring!

Goede ervaring gehad met ventilatie land! Heb een bestelling gedaan, dag later pakket opgehaald. Bleek er nog een pakket te missen. Heb hierop gebeld en ze zijn er meteen mee aan de slag gegaan. Half uur later werd ik gebeld met update en wat er was fout gegaan met de bezorging. Hierop het ontbrekende pakket de volgende dag op kunnen halen op afgesproken afhaalpunt!

Gewoon perfect en leveren snel

Super snelle en nette levering.

Perfecte snelle levering

Vrijdags besteld en zaterdag al in huis. Het juiste geleverd zonder gebreken.

Makkelijk te bestellen en tijdige levering !

Bestellen en het wordt bezorgd

Zo gebeurt prima

1047 Park Forum