Filtre

Goede kwaliteit en snel geleverd. Top

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Super snel en eenvoudig.

Super snel en eenvoudig.

Snelle levering bij van een speciaal product in deze tijd. Erg netjes

Nette en snelle afhandeling.

mooi op tijd volgens planning

top levering alles volgens planning

Zeer goede ervaring

Goed product, volgens verwachtingen en snelle levering tegen een goede prijs

Gaat wel

Ik had een beste grote bestelling maar er ontbrak een bitje die niet Bij de bestelling zat maar wel was besteld Ik heb gebeld maar ik vond deze dame heel kort door de bocht en zeker niet de vriendelijkste Het kwam allemaal wel goed Ik heb er 3 dagen op gewacht en heb er zelf 1 gekocht Kon ik ook aan de slag Jammer Verder is het mooi spul

Betrouwbaar

Wat je bestel leveren ze

Alles naar wens gegaan, ik zeg ga zo door.

Na bestelling snelle levering.

Een jammerlijke ervaring

Eerst word een verkeerd artikel geleverd telefonisch contact is niet mogelijk en wordt door verwezen om een email te sturen, het streven binnen een dag in behandeling is niet nagekomen. Uiteindelijk via de chat contact met een medewerker gehad. alleszins geen oplossing gerichtheid echter moest ik als klant actie ondernemen om het probleem op te lossen.

Super snel en goed verpakt geleverd

K heb voor mijn huidige deco 100 deze Innergy plannit 100 besteld ,het was een gok qua maat van het rooster ,omdat deze niet vermeld stond op de site. Helaas is de deco 100 rooster groter en kan ik er niks mee. Erg jammer.

Snelle levering, deskundig advies en een juiste prijs kwaliteit verhouding.

Vlot besteld en vlot geleverd

Bestellen gaat makkelijk, evenals het betalen. De bestelde artikelen daags erna in goede orde ontvangen.

Snelle levering en product zoals verwacht

Had een badkamer ventilator besteld maar de mat as verkeerd. Deze kon moeiteloos retour. Nu snel de juiste bestellen

Goed product, snel geleverd

Goede productomschrijvingen op de website. Daardoor meteen de eerste keer het juiste product gekocht. Weinig overbodig verpakkingsmateriaal, dus ook nog aan het milieu gedacht.

Snel geregeld

Website duidelijk, snel geregeld

Goede prijs, snelle levering en goede communicatie

Goede prijs, snelle levering en goede communicatie

Alles prima geregeld.

Materialen waren snel binnen

Prima service en concurrerende prijzen

Regelmatige particuliere klant.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle bezorging prima product.

Onduidelijkheid over de bezorging en over artikelen

De spullen zouden 26-10 tussen 10:40 en 13:40 bezorgd worden. Even na twaalf kreeg ik 26-10 de melding dat er iets mis was en dat het nog dezelfde dag voor 22u bezorgd zou worden, maar dat is ook weer gecanceld. 27-10 kreeg ik de melding dat het weer tussen 10:40 en 13:40 wordt. Die melding is echter ook onduidelijk. Om 13:30 waren de spullen er wel. Verbindingsmof 35011034 blijkt verbindingsmof van hulpstukken te zijn. Zocht er een verbindingsmof van de buis maar die staat niet op de site. Onterecht 20 stuks besteld. Artikel wel verkrijgbaar bij Hornbach.

Goed product, volgens opgave geleverd.

Bestelling makkelijk te plaatsen en snel geleverd

Filters voor onze WTW waren aan vervanging toe. De site van ventilatieland helpt je bij het snel vinden van de juiste filters. Na het plaatsen van de bestelling zijn de filters snel geleverd.

Snel en compleet geleverd

Na bestelling werd mijn CO2 meter snel toegestuurd. Goed verpakt. Alles werkte. Alleen lukt het mij niet de complete handleiding via de QR code te downloaden.

Makkelijk en overzichtelijke webshop

Het makkelijke zoek filter laat direct de goede resultaten zien en als is voor een eerlijke prijs

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ