Filtre

Mijn product paste niet dus retour gezonden vlg duidelijke aanwijzingen ontvangstbevestiging keurig gekregen...nu wacht ik nog op terugstorten van geld.

Duidelijke website en scherpe prijzen

Snel gevonden wat ik zocht op een overzichtelijke site. Prijzen waren goed, en de verzending was vlot.

Snelle levering,goede prijs en prima shop

Alles waar ik naar opzoek was,heb ik kunnen bestellen en werd keuring op tijd geleverd. En voor een mooie prijs! Zou het iedereen aanraden!

Gewoon doen wat ze beloven

Heldere site. Eenvoudig bestellen, prima levering

Service gericht

Snelle levering en top geholpen met instellen. Zeer snelle reacties op decemail

Prima alleen de verzending mag sneller

Prima, alleen de verzending kan sneller.

Kan beter

Jullie site geeft de diverse producten niet juist aan Als je ingeeft plafond plaatsing Dan geeft jullie site ook muur plaatsing aan Wat heeft het dan voor zin om je wensen kenbaar te maken en er komt geen goed antwoord uit

Kwaliteit en snelle service

Duidelijke website, goede producten, snelle levering.

Vrijdags besteld en zaterdags in huis

Als was naar wens

goede service

nvt

goed en snel geleverd

eenvoudig zoeken op de site, en vervolgens snel geleverd in goede verpakking.

bestellen ging makkelijk en netjes geleverd

Bestellen ging makkelijk en netjes geleverd. Geen telefonisch contact mogelijk is een minpuntje,maar per mail wordt er gereageerd.

Het geleverde product direct en op tijd geleverd.

Het geleverde product direct en op tijd geleverd.

Perfect product en snel geleverd. Helemaal top

Perfect product en snel geleverd. Helemaal top

Breed assortiment snelle levering

Breed assortiment snelle levering

Veel keuze en snelle levering

De webshop heeft veel keuze, sorteren is gemakkelijk. Ook de prijs is prima. Verder snelle afhandeling en verzending.

Niet volledig bestelling ontvangen, men zal nog nasturen na contact met klantenservice. wacht even a

Klantenservice reageert snel, maar wacht nog steeds op na sturen van product. Wacht even af

Geweldige service en snelle levering

Afstandsbediening voor centrale afzuiging besteld, bleek de verkeerde te zijn. Meteen een retourformulier gekregen met gratis retour en de volgende dag had ik de nieuwe al binnen! Super geregeld!

Makkelijk te verwerken en te monteren!

Perfect materiaal voor een prima prijs alleen de muur beugels moeten wel heel voorzichtig om de buis geschoven worden ! Jan Fr.

Product goed en snel geleverd

Verder geen opmerkingen

Snelle levering, slechte communicatie daarna

Ik heb 2 maal telefonisch een technische vraag gesteld en één maal per mail. De telefoniste kon mijn vraag niet beantwoorden en de technische dienst reageert niet. Ik hoop snel antwoord te krijgen, anders moet ik vanwege mogelijk verkeerd besteld artikel mijn aankoop retourneren.

Goede service en goed advies kortom gewoon goed en betrouwbaar

Duidelijk en overzichtelijk

Ventilatie systeem en types zijn helder voor de consument. Wellicht nog iets meer richting debieten (conform bouwbesluit) en diameters/snelheden inzichtelijk maken alvorens mensen ook kanalen gaan bestellen…. Verder top

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ