Filtre

Duidelijk en overzichtelijk

Ventilatie systeem en types zijn helder voor de consument. Wellicht nog iets meer richting debieten (conform bouwbesluit) en diameters/snelheden inzichtelijk maken alvorens mensen ook kanalen gaan bestellen…. Verder top

Prima spullen

Duidelijke side prima artikelen vlotte levering

Snel, goedkoop, prettig te gebruiken website

Ik heb makkelijk mijn regenkap voor de open haard kunnen vinden. Bij ventilatieland was het het goedkoopst. Ik had al verschillende kappen gezien, maar deze sprak mij ook het meest aan. 2 dagen later had ik 'm al in huis. (de maandag zat er tussen anders had ik' m de volgende dag gehad). De gebruikte doos had misschien kleiner gemogen. Ik denk dat er gebruik wordt gemaakt van standaard maten.... Kwaliteit van het product is goed !

Maakt waar wat ze zeggen

Dag na bestelling geleverd top. Hierdoor kun je met je klus perfect plannen Goed verpakt en snel geleverd

Wat valt er te schrijven als alles OK is ?

Binnen 1 dag bezorgd. Korting binnen / dagen op mijn rekening gestort

Filters besteld en een dag later ontvangen, super

Hulpvaardig

Hulpvaardig en snel. Geholpen met eerste bestelling

Snel en netjes verpakt.

Snel en netjes verpakt en geleverd. 2x dat we hier bestellen.

Heb mijn bestelling niet verwacht na wat ze vernoemen op de site.

Dik tevreden

Vlotte bediening, ik had iets verkeerd besteld is ook weer terug genomen het geld word nog terug gestort maar ik neem aan dat het goed komt. Het is in ieder geval toegezegd. Dikke plus.

Apparatuur werkt naar volle tevredenheid

Gewoon goed

Gewoon goed ,zo als t hoort.

Itho afzuigbox is prima,doch regelt niet automatisch.

Door een perilex aansluiting ben ik oo een verkeerde been gezet. Systeem werkt niet automatisch. Moest daarom extra een itho RFT schakelaar afschaffen. Extra kosten!!

Levering was niet compleet,.

Levering was niet compleet en na een mail nog weinig gehoord over situatie. Telefonisch slecht tot niet bereikbaar

Snelle levering en duidelijke webshop.

De gezochte ventilatie delen waren goed te vinden in de webshop. Snelle levering en netjes verpakt. 5 sterren geef ik eigenlijk nooit, daarvoor heb ik nog te weinig gekocht en ervaring met ventilatieland.

Items gevonden, besteld en ontvangen zoals het hoort te zijn

Mijn ervaring was zeer positief. Ik ben nieuwe klant bij Ventilatieland. Ia de website is eigenlijk zo gegaan: Items gevonden: Items waren gemakkelijk te vinden, met duidelijke afbeelding als visuele bevistiging dat ik toch gevonden had wat ik zochte. Items besteld: De bestelling liep snel en eenvouwdig. Zonder gedoe. Items ontvangen: 2 dagen later had ik mijn bestelling binnen. Correct en onbeschadigd, precies zoals het hoort te zijn.

Erg tevreden

Ik had een ventilatie rooster met terugslagklep besteld en werkt perfect. Er komt geen kou meer naar binnen

Snel, prettig, goeie spullen tegen een lage prijs

Als leek op dit gebied, kon ik toch goed spullen vinden op de website. Na bestellen werd het meteen de volgende dag bezorgd. Bij de installatie bleek dat ik wat maten verkeerd had ingeschat. Het retourneren van die spullen ging ook zonder enig probleem.

Degelijk en goed verpakt 150mm ventilator

Ik heb een badkamer ventilator 150mm besteld voor garage waar een jacuzzi instaat voor de afvoer van de dampen. Gat in de muur gemaakt en aangesloten auto die in de garage blijft kurkdroog nu ik de ventilator aan heb staan.

Snelle levering en goed solide product

Zie hier boven

Vlotte levering, goed verpakt, prima product

Voor mijn Itho-ventilator wilde ik een tweede zender. Na enig zoeken kwam ik bij Ventilatieland uit. Installatie was een fluitje van een cent.

Prima bedrijf

Alles goed geregeld.

product naar verwachting en zeer snel geleverd

product naar verwachting en zeer snel geleverd

Perfecte service

Snel en netjes geleverd. Retourzending snel en acuraat verwerkt en nieuwe zending ook weer perfect.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ