Work was good but took too much time to arrange installation
Laatst alweer mijn 4de bestelling gedaan hier. Dit keer 4 ventilatie roosters. Kreeg er maar 3 binnen. Even gemaild en het bleek te kloppen. De 4de werd een week later nageleverd omdat ze op waren. Een week later kreeg ik hem netjes binnen en voor het kleine ongemak kreeg ik netjes een excuses mailtje met een kortingscode van 5 euro. * Ruim assortiment * Scherpe prijzen * Snel verzonden * Goede communicatie * Top service
Moi
Het product was makkelijk te installeren met een duidelijke handleiding.
Goed mail contact en super service.
Snelle levering, achteraf zelf de verkeerde afstandsbediening besteld, goed geholpen na een telefoon gesprek snel de nieuwe geleverd als werkt na behoren alleen maar top
Snelle levering en dik tevreden
Het product is prima,precies wat ik er van verwachten. Alleen de verpakking voor 2 plaatjes vind ik wat overdreven, veel plastic en een grote doos. Maar voor de rest tevreden. Groet Wilma Van Tent
Snelle service!
We hebben filters besteld voor ons WTW-unit. Duidelijke website en prima uitleg bij filters. En mooie scherpe prijs.
Alles wat je nodig heb wordt snel geleverd en vragen worden gelijk beantwoord, top bedrijf
Top snel goede service
2 weken geleden een order geplaatst. De bestelde producten hebben we nog steeds niet ontvangen. Ik ben ook niet gemaild/gebeld voor het maken van een afspraak voor de installatie en reinigen. Na mijn mail, schrijven dat ze dat de installatie nog niet gepland is en in oktober kan worden uitgevoerd. Ze geven niet een datum! Vervolgens heb ik ze gebeld. Ze zouden terugbellen. Ze hebben me nog niet teruggebeld. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Een waardeloos bedrijf!!!
Ik heb telefonisch en via mail regelmatig contact gelegd, week 1 werd er een deel zending gemaakt, van 1 order is die binnen, het andere order vergeten. kan gebeuren, was al frustrerend en veel initiatief vanuit mij. Week 2, deelzending was allang aangemaakt, het zou donderdag komen. het is nu vrijdag, het beste wat ik hoor is dat het wordt ingepakt. En dit terwijl dat wat verzonden moet worden op voorraad zou zijn en dus morgen in huis. zelfs als ik het nu, voor 16.30, bestel. kortom, via mail pas eind van de volgende dag reactie of niet. Telefonisch was ok, maar nu ook niet meer te bereiken. chat is al gesloten. Hopelijk kan iemand hier mij helpen. Het gaat om order 3417888 Heel jammer want het wtw advies is top, en het assortiment en technisch advies was perfect. Het frustrerende is dat er zelfs geen excuus van af kan en ik niet het gevoel krijg dat het iemand wat kan schelen. Als het gewoon echt niet kan, zeg dat dan, nu wordt er gezegd dat ik wordt teruggebeld, dat het er donderdag komt, en ik kan nu niet plannen. alle teksten die op de website staan over service, snel leveren, etc. geloof ik niet meer. Update: kort na deze beoordeling toch teruggebeld en inmiddels 2 week later de spullen in huis. Ook heb ik excuses en wat uitleg gekregen. Nog steeds niet voldoende, van een 3 naar een 5, ik hoop dat er proactiever gewerkt gaat worden. Ik zou de volgende keer nog steeds mijn spullen halen, maar houd rekening met drukte.
Original anmeldelse
duidelijk antwoord op mijn vragen, en snelle levering.
Op zaterdag besteld (voor 12:30 meen ik) en maandag al in huis! Product "works as advertised" en op de website stond precies de informatie qua maten en zo die ik nodig had.
Melding gekregen op apparaat. Op zoek naar vervangende filters. Duidelijke site. Volgende dag geleverd. Kan niet beter!
Duurt allemaal wel erg lang.
snelle en correcte levering.
was easy to choose and proceed with product check out.
duidelijk en overzichtelijk
Heb niet gekregen wat ik besteld had. Heb gebeld zou terug gebeld worden maar gebeurd niet
Beste Adrie, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Ik heb zojuist telefonisch contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Hierbij ook de bevestiging dat dit bij AfterPay is afgemeld. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Original anmeldelse
Scheelde tientallen euro’s met andere aanbieders. Dag later geleverd.
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ