Filtre

Lastig contact te krijgen

Goede producten en snelle levering maar moeilijk om contact te krijgen met de klantenservice met een vraag over een retour/ annulering.

Goede ervaring prima geholpen

De bestelling gaf wat problemen,omdat de plaats waar de wtw unit moest komen te klein was,na info van Lisa is het goed gekomen en zij heeft mij een andere aanbevolen en heeft de andere bestelling omgezet. is daarna snel geleverd.

Goed product, tijdig geleverd

Goed advies en service.

De helpdesk heeft mij prima geholpen bij het verhelderen van mijn vragen betreffende het aanleggen van een ventilatiesysteem bij mij thuis. de bestelde spullen waren werden netjes de volgende dag thuis bezorgd. prima advies en dito service.

Duidelijke site en snelle levering

Ik vond snel wat ik nodig had…en binnen een dag had ik de spullen in huis

Makkelijke site en snelle service

Snel en betrouwbaar

Binnen een dag in huis en goed produkt

Vlot geleverd en goed

Minder is dat ik diverse mailtjes kreeg , dat ik nog niet betaald had . Dit ondanks de bevestiging van iDEAL dat alles goed was afgehandeld .

Verbetermogelijkheid voor retouren

Knop op website om te retouren werk niet, knop voor herbestellen doet het wél. retouren worden telefonisch niet behandeld. Mail gestuurd, daar heb ik nu geen antwoord op

Goede webshop, vriendelijke medewerkers, toch krappe voldoende.

Na uitvoerige research op website besloten voor decentrale wtw-unit van Brink te gaan. Na telefonisch contact gezocht voor aanvullende vragen bleek dat ik nog wel wtw-advies moest hebben. Dit advies gekocht, maar toen bleek dat dat voor decentrale wtw-unit niet nodig was. Vervolgens bij aanschaf van de units ook installatie er bij gekocht (dit kon volgens medewerker), maar ook dit bleek voor decentrale wtw-unit niet mogelijk. Al met al vervelende ervaring. De vriendelijkheid en welgemeende excuses van medewerkers zorgden voor de voldoende.

Komen afspraken na.

Vandaag besteld, andere dag geleverd.

uitstekend

Heb goede ervaring met u gehad. Bestelling ging vlot. en was de volgende dag al inhuis zeer tevreden

Ben super goed geholpen

Ik kwam onaangekondigd aan op zaterdag en werdt gelijk geholpen En dat op een zaterdag

snelle en nette levering

snel en nette levering. Verpakking was wel wat aan de grote kant, waardoor het niet door de brievenbus pastte.

Producten snel geleverd en alles zoals omschreven op de site! Top!

Spullen 's avonds besteld en vooraf werd al vermeld dat de levering niet de volgende dag maar een dag later zou plaatsvinden. Top! Geen misleidende levertijd maar gewoon de werkelijke levertijd. Ook de prijs is prima. Groetjes, Dennis.

Duidelijke website met veel producten

Nette afhandeling van de order. Goed assortiment.

Alles verlopen naar wens

Ik heb geconcludeerd dat mechanisch ventileren soms toch nodig is. In de winter zou dan een warmte wisselaar nodig zijn.

Snel, duidelijk en een breed assortiment

Duidelijke site. Goed overzicht en informatief. Snelle levering en niet duur. Prima!

snelle en goede levering

Het benodigde product was snel te vinden, makkelijk te bestellen, snel in huis. Ook de betaling was makkelijk geregeld.

Snel en netjes voor elkaar

Probleemloos besteld en ontvangen dus ben zeer tevreden

Ventilerende goed

Een mooie ervaring om zo met gemak uitzoeken en bestellen ook mooi op tijd

Goed product en snel geleverd

Duidelijke webshop. Eventueel foutieve gegevens in adres eenvoudig te wijzigen. Werd snel op gereageerd.

Duidelijke website en een ruime keus dus Prima geregeld

Duidelijke website en een ruime keus dus Prima geregeld.

Maalt her gewoon waar

Duidelijke site. We zijn ook zeer tevreden over het product. Daarnaast was de levering volgens afspraak.l

Snel en Kundig

Goede klantenservice product snel geleverd!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ