Filtre

Prima prijzen en snelle levering.

Gemakkelijk en snel

Overzichtelijk webshop, bestellen gaat gemakkelijk en de levering is snel. Zeer tevreden.

Top product, snelle verzending!

Top product, werkt zoals beloofd en snelle levering.

Eenvoudig besteld op de website voor een scherpe prijs. Bezorgd volgens afspraak.

Snelle service, producten zoals beschreven

Concurrerende prijs en zéér snel geleverd!

Ik had niet heel veel nodig, slechts een viertal ventilatieroostertjes, maar ik had ze begin van de middag besteld en betaald, en de volgende dag had ik ze al in huis! Prettig dat de belofte ook echt waargemaakt wordt!

Positief

Kon vinden wat ik nodig had en binnen een week alles in huis. Goed informeerd over het verloop van mijn bestelling

Zeer stille woonhuisventilator

Prima product. Eenvoudige installatie en perfect te bedienen via de draadloze afstandsbediening. Ik beveel dit product aan. De webshop is goed. Levering is snel.

• Ajánlnál minket? Yes

Snelle levering, retourneren gecompliceerd

Snelle levering. Echter retourneren leek eerst wat gecompliceerd, Maar na een e-mail gestuurd te hebben werd het snel afgehandeld.

Zeer tevreden met het aangeschafte product! Snelle levering, top service.

Super service

Goed advies snelle levering

Ruim assortiment, makkelijke keuze, snelle levering

Makkelijk het juist artikel te vinden en te bestellen. Snelle levering

levertijden veel langer dan gecommuniceerd

op de website worden producten aangeboden met levertijd van 1-3 werkdagen, in praktijk duurt het 1 maand voordat spullen worden verstuurd.

Gewoon goed

Makkelijk besteld en snel bezorgd.

Overzichtelijke website, goede prijzen en snelle levering

Met 0,0 kennis van balansventilatie erg blij met alle tips en video's op de website en aan de hand daarvan besloten het zelf aan te schaffen en installeren. Dat ging uitstekend.

Zoals je het overal en altijd zou wensen: prima!

De juiste spullen, goed verpakt en snel verzonden, correcte afhandeling: top!

Korrekte levering

Korrekte levering

Good site and offering. Lacks installation guidelines

All good. I miss more DIY related info. Delivery times are a little bit off and not well communicated

Goed geregeld

Besteld op zondag en 2 dagjes later was t er !doet percies wat beschrijen over was ! Heel tevreden

prima levering zeer snel

s'avonds besteld, s'morgens bezorgd

De ventilatieplaten waren keurig ook tijd

De ventilatieplaten passen prima en zijn van goede kwaliteit. De verpakking was een doos met veel lucht en de twee platen. Dat had in een (stevige) envelop gepast. Dat had PostNL ruimte bespaart en waren de verzendkosten minder hoog

Absolute aanrader!!!

Klein venster ventilatie besteld. Binnen no time had ik hem binnen. Kwaliteit prijs verhouding uitstekend. Bovendien voor zo een klein prijs geen verzendkosten afgerekend. Geweldig! Kwaliteit van mijn bestelling is ook uitstekend. Precies wat ik nodig had en goed spul. Daarnaast wat ventilatie betreft kan je alles vinden op alle maten en verhoudingen. Kortom uitstekend internetwinkel wat betreft de ventilatie goederen. Ik ga wat dat betreft niet meer naar gamma of praxis of dergelijke.

Prima service voor prima prijs

Ik beveel deze winkel van harte aan.

Ventilation block went well

It was my first attempt to install ventilation block by myself. Explanation video helped me a lot. Description is accurate and complete. Highly recommend Ventilatieland!

Goed maar niet top

Bestelling hield o.a. in twee flexibele aluminium slangen. Er werd er maar een geleverd. Na enig mailcontact werd zonder moeite de volgende dag de tweede slang bezorgd. Maar helaas in een kleinere doos waarin het kwetsbare materiaal enigszins beschadigd was geraakt.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ