Filtre

Snelle service.

Fijne snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding.

Ik was op zoek naar een afzuigsysteem voor de badkamer. Op deze site ben ik verschillende soorten tegen gekomen en met een duidelijke uitleg. En nog steeds erg tevreden met mijn aankoop

alles in een keer goed

Ik had al eerder bij Ventilatieland gekocht en ook nu ging alles in een keer goed.

prima en snel geleverd

op zaterdag bestelling geplaatst en op maandag was de bestelling binnen. Duidelijke en overzichtelijke site.

Heel duidelijk, snel

Gemakkelijk bestellen en retouren zonder gezeur

Soepel

Snel en correct

Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Prima.

Gewoon goed

Ik was op zoek naar ventilatieventielen in een bepaalde kleur, maat en uitvoering. Het bleek lastig de juiste info te vinden op diverse websites. Op Ventilatieland vond ik die info wel zodat ik daar heb besteld. De ventielen werden snel geleverd en voldeden precies aan mijn wensen.

Prima webwinkel

Had een nieuwe mechanische ventilatie nodig. De website van Ventilatieland gaf een duidelijk overzicht van de beschikbare opties. Een pakket met mechanische ventilatie, een afstandsbediening en ventielen besteld en deze werden zoals beloofd na 2 dagen thuisbezorgd. Perfect!!

Topservice

Vandaag besteld, morgen in huis. Duidelijke website. Top

Prima geregeld

vlotte levering

Diverse onderdelen besteld om een ventilatie te kunnen maken. alle onderdelen zijn snel geleverd. Alleen er was 1 onderdeel die niet helemaal lekker paste maar dit kon ik ter plekke oplossen. Verder geen op of aanmerkingen.

Goed geleverd

2 mailtjes gestuurd welke afstandbediening op de ventilatiebox past kreeg heel snel antwoord met een link welke bediening ik moest hebben en gelijk besteld volgende dag al in huis en de ventilatie werkt weer als vanouds. Dank je wel voor de goede service

Super snelle service en technische ondersteuning

We hadden een terechte luchtbehandelings box en deze moest 1 op 1 vervangen worden met de juiste ondersteuning was dit binnen 1 dag geregeld

Snelle levering en product voldoet aan de eisen

Overzichtelijke site probleemloze levering.

Heel goed en snel

Ik heb iets besteld wat lastig te verkrijgen was bij de bouwmarkten. Werd direct verzonden en het is redelijk betaalbaar. Blij mee.

Perfect!

Handig het ventilatierooster via de website kunnen uitzoeken. En snel, eenvoudig compleet en zonder beschadigingen thuis ontvangen!

Snelle en correcte levering

Super slecht!

Ik heb mijn product beschadigd ontvangen. Dit gemeld en vervolgens wilden ze foto's zien. Geen probleem maar intussen is de dakdekker geweest om het eea in het dak te verwerken. Wordt er gevraagd om eerst het beschadigde product terug te sturen voor er een nieuwe wordt gestuurd. Dit gaat dus niet want dan zit ik met een open gat in mijn dak. Dit laat zien dat er niet wordt meegedacht met de klant en een zeer slechte service. Laatste keer dat ik hier besteld heb. Klantenservice staat op een laag pitje wordt niet meegedacht.

Helder, duidelijk en correcte levering

Website is goed en verwachting wordt waargemaakt.

Super firma

Via de chat ben ik perfect geholpen en geadviseerd wat ik nodig had. En na bestelling had ik het de volgende dag in huis. Gewoon top.

Gebruiksvriendelijke website, snelle bestelling

Binnen no time de juiste producten gevonden. Vlekkeloos bestelproces en netjes geleverd!

Snelle levering, goed product

Ik heb een onderdeel besteld voor een ventilatieunit van 40 jaar oud. Onderdeel was gewoon op voorraad en binnen 1 dag geleverd. De kwaliteit was goed, met een duidelijk aansluitschema voor de verschillende uitvoeringen. Vooral dit is een goede plus!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ