Snel geleverd en diverse betalingsmogelijkheden
Omdat de oude mechanische ventilatie unit teveel lawaai maakte wilde ik een stiller, zuiniger exemplaar. Bij ventilatieland kon ik er zelf een uitzoeken en bestellen. Deze werd de volgende dag geleverd zoals beloofd. Wel heb ik de installatie handleiding van de website van de fabrikant moeten halen voor de bedrading van de perilex stekker (ontbreekt tussen de documenten op de ventilatie land website). Los daarvan is het vervangen een klusje van een uurtje. Slangen los, oude unit van de muur, nieuwe unit op de muur, slangen vast. Groep afschakelen, perilex stopcontact van de muur, draadje verplaatsen (blijkbaar heeft iedere fabrikant zijn eigen aansluit methode), stopcontact weer in de muur, groep weer aan en de stekker erin. Mijn keuze was de Itho Daalderop CVE-S CO2 - Optima inside. Deze gaat inderdaad meer ventileren als iemand de douche gebruikt (vanwege de ingebouwde vocht sensor). Werkt prima. Achteraf had ik net zo goed de normale stekker kunnen gebruiken, de schakelaar staat toch nu toch altijd op 'automatisch'.
Prima, correcte en snelle levering
snelle levering is fijn. Goed zo!
Duidelijke website en snelle levering.
Communicatie is goed ik had gemaild wanneer de bestelde producten zouden worden kreeg netjes antwoord terug hoe en wanneer de producten zouden worden geleverd.
Uitstekende levering, mooi product.
Zeer vlotte en keurige aflevering van de bestelling, compleet en later een mailtje met instructievideo's, erg goed gedaan!
Lekker snel geregeld zaterdag bestelt maandag binnen.
Niet voor herhaling vatbaar. Spullen geleverd gekregen die ik niet besteld heb. Tot 3x telefonisch contact gehad en 2x gemaild in twee weken tijd om mijn bestelde spullen te krijgen. Op hun site staat service en binnen 1 dag geleverd, tja. Ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon, alleen de uitvoering daarna was slecht. Hopelijk was dit een uitzonderlijk geval
Beste N., Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend. Ik heb u hierover proberen te bellen, maar helaas was u niet bereikbaar. Graag kom ik wel telefonisch met u in contact, zou u in een reply op dit bericht aan kunnen geven wanneer u het beste telefonisch bereikbaar bent? Dan loop ik u niet nogmaals mis. Wij horen graag en nogmaals onze excuses en ik kijk uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
duidelijke website, makkelijk een systeem samen te stellen
Het geleverde is precies zoals omschreven. Het werd snel bezorgd. Gewoon perfect!
De badkamer ventilator die is aangeschaft werkt als aangegeven en is fluisterstil. Prijs kwaliteit verhouding is zonder meer goed. Zal hier vaker spullen bestellen
Prima prijzen en snelle levering
Wij hebben een badkamerventilator aangeschaft bij jullie, Nederlands merk, Nederlands bedrijf. Toen we het aan wilden sluiten bleek er een buitenlandse stekker aan te zitten dus de hele elektronica moet vermaakt worden, dat was een flinke tegenvaller
Beste Marjon, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen om dit te bespreken. U heeft ons een bestelling geplaatst met een unit met een perilex stekker. Uit ons gesprek bleek dat u inderdaad een andere stekker, namelijk een randaarde-/eurostekker, nodig had. Mijn excuses als dit voor u niet duidelijk was, wij proberen dit zo duidelijk mogelijk op de website aan u te communiceren. Wij geven in de titel, in het onderwerp, de specificaties en bij de product foto's aan welke stekker hieraan zit. Wij betreuren dat u in de veronderstelling was een randaarde-/eurostekker van ons te ontvangen, dit is uiteraard niet onze bedoeling geweest. Ook gaf u aan dat dit inmiddels was opgelost. Nogmaals excuses hiervoor, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
Na het inloggen op de website van Ventilatieland kreeg ik een pop-up dat ik op mijn eerste bestelling € 5,00 zou krijgen indien ik mij opgeef voor het ontvangen van reclame-emails van Ventilatieland. Dit heb ik gedaan en kreeg meteen een kortingscode nr. 02NB89T twv € 5,00. Bij deze eerste bestelling en betaling van een gekochte ventilator van € 39,49 heb ik nergens een mogelijkheid gekregen om de kortingscode in te vullen. Na ontvangst van de ventilator ben ik benaderd door Lisa van de klantenservice die om mijn beoordeling vroeg. Ik heb haar het verhaal zoals hierboven verteld en zij informeerde mij dat de korting alleen geldt voor aankopen boven de € 50,00. Aangezien dit mij volledig is ontgaan (ik heb het niet gecheckt) bood Lisa mij aan € 5,00 op mijn rekening te storten en vroeg mijn banknummer. Dit heb ik opgegeven. Helaas heb ik die € 5,00 nog steeds niet ontvangen. Balen.
Beste Kees, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. Helaas is dit intern niet goed doorgezet waardoor het niet duidelijk was dat er een uitzondering was gemaakt hierin voor u, dit betreur ik. Ik heb dit nu alsnog voor u verwerkt en u kunt dit binnen een aantal werkdagen terug op uw rekening verwachten. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
na telefonisch advies een rooster besteld bij de webshop. goed proffessioneel advies van vriendelijke mensen
Het was niet zo gemakkelijk het juiste product te vinden vanwege de afmetingen. Uiteindelijk is dat goed gelukt, ook vanwege de overzichtelijke website.
De achterkant eraf halen om de batterij erin te doen was even puzzelen. Gelukkig kon ik hiervoor een youtube filmpje vinden. Maar de installatie wan heel makkelijk en de service was ook snel. En ik heb dan ook 2 linkerhanden. Binnen enkele dagen had ik het pakketje.
Kapotte retour wordt niks mee gedaan.
Beste Erjan, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Wij hebben telefonisch contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. Helaas hebben wij moeten constateren dan u onze e-mails niet juist heeft ontvangen waardoor u in de veronderstelling was dat u geen reactie van ons kreeg. Zoals ook besproken heb ik u zojuist een e-mail gestuurd met daarin de vraag aanvullende gegevens toe te sturen zodat wij dit direct voor u in orde kunnen maken. Heeft u deze ontvangen? Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
Prima product!
IK heb e de ventilator online bestel goede kwaliteit en vlotte afhandeling ben tevreden.
Alles is keurig geleverd en ik kon achteraf betalen.
Wij hebben hier voor het eerst een bestelling geplaatst, maar ik kan het aanraden aan iedereen. Snel in huis en de website is overzichtelijk.
Het is luid en duidelijk qua beschrijving voor een particulier om de afzuiging te monteren
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ