Snelle levering, goed product, netjes op de hoogte gehouden van voortgang

Een extra input paneel besteld om onze afzuiging te bedienen. Snel geleverd en netjes verpakt. Product voldoet volledig aan de verwachtingen en ik werd door Ventilatieland goed op de hoogte gehouden van de voortgang m.b.t. verzenden, etc.

Snel geleverd, prima prijs

Een nieuw ventilatiesysteem besteld. De volgende dag al geleverd. Top! Prima verpakt en alles heel duidelijk gecommuniceerd. Zeer tevreden

Leveren zoals beschreven

Bestelling geplaatst , meteen mailtje terug dat niet alles voorradig was , maar wel met de melding waneer wel en de correcte leveringsdag.......en inderdaad . TOP Fam breed

Leveren zoals beschreven

Top!!

Kan niet beter. Hier is voor ieder wat Wils. En de service? TOP!!

Goede snelle levering. Ruime keus

Snelle levering. Goed product.

Ruime keuze. Duidelijke product omschrijving

Materialen bestellen via internet gaat prima

Materialen besteld via internet keurig en op tijd ontvangen. nu ook een retour bon aangemaakt, ben benieuwd hoe dat verloopt.

Zoals het hoort!! Top!!

Snelle service, goed verpakt.

Goede en snelle levering top.

Snelle levering, netjes verpakt

Na bestellen direct een email met overzicht bestelling en track and trace info. Volgende dag in de middag de artikelen reeds in huis. Door slim inpakken door ventilatieland paste alles netjes in één doos. Dit is mijn derde bestelling bij ventilatieland, en raad deze leverancier ook al meer dan een jaar aan bij vrienden en familie.

Goed product, snel geleverd

Duidelijke website, goede prijzen, goede producten en snelle levering. Kortom geen reden om ergens anders te kijken.

Goed product en snelle levertijd

zeer goede ervaring

duidelijke webshop met goede kwaliteit artikelen, kapotte badkamerventilatie in een mum van tijd vervangen met een nieuwe van ventilatieland

Snelle levering en simpel te installeren

Snelle levering en simpel te installeren

De afzuiger is bij installatie bedrijf afgeleverd Wij hebben verder niets gehoord Over de plaatsing daarvan Daar wachten we nog steeds op Wel vervelend hoor

Soepel!

Prima product en sericve

Op zoek naar CO2-meter en een luchtvochtigheidsmeter kwam ik bij ventilatieland terecht. En met een prompte afhandeling en goed functionerend product ben ik een tevreden klant.

snelle levering en keurig verpakt incl. duidelijke handleiding

heldere website met de aanbevelingen voor de juiste keuze pakket. snelle levering met duidelijke montage handleiding. alles in een uurtje vervangen. TOP!!

Snelle levering. Goed product.

Helaas ging er iets niet helemaal goed met de online bestelling waardoor ik twee ventilatoren heb ontvangen. Reden van deze fout was dat er werd aangegeven bij sommige betaalmogelijkheden dat het niet gelukt was. Hierover direct contact opgenomen en het product terug kunnen sturen. Het probleem is goed opgelost.

Snel en makkelijk te bestellen

Binnen 1 dag geleverd Top

Komen goed de afspraken na

Snel en correct goederen geleverd

Super snelle service

Ventilator zeer snel geleverd,maar was lawaaiig. Na een telefoontje hebben ze direct een nieuwe gestuurd. Super service.

Bijna goed !

De online bestelling is goed gegaan. De levering niet helemaal goed. Ontbrekende onderdelen en nalevering is niet helemaal goed gegaan. Post nl heeft ook geen goede bezorgers. Toezeggibgen worden niet nagekomen op track&trace.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ