Laden reviews...
287 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen überwiegend eine positive Erfahrung mit schneller Lieferung und hilfsbereiter Unterstützung. Kunden loben klare Informationen auf der Website und einen einfachen Bestellprozess. Insgesamt ist die Stimmung positiv mit zuverlässigem Service und gutem Preis-Leistungs-Verhältnis.
snelle levering en goede after sales service.
Anne
Akkrum
Snelle service en vlotte levering voor een goede en redelijke prijs.
Anne
Avenhorn
Snel geleverd, Goede kwaliteit van de producten, Goede service.
Jos
's-Hertogenbosch
Heb hoop vragen gesteld en maar beperkt dingen gekocht. Nog steeds zeer behulpzaam en vriendelijk
Hanno
Den haag
Rudi
BENNEBROEK
Duidelijke site, snelle respons van de medewerkers en snelle levering in Belgie
David
Antwerpen
Jan
Sluiskil
snel en correct, zeker ook betaalbaar, wat je verwacht van een webshop mag verwachten.
piet
tolkamer
Duidelijke omschrijving van het product en snelle levering. Alles goed verpakt. Wij miste 1 flexibele slang welke extra was bijbesteld. Telefonisch contact opgenomen en de volgende dag werd het ontbrekende product direct weer geleverd. Top!
Jolanda
Helmond
Goede informatie op de website. Bestellen gaat makkelijk. Ze hebben bezorgen op pickup points. Bestelling was goed verpakt en snel geleverd.
Paul
Heemskerk
Zeer slecht
John
Beek
Snelle levering, top produkt voor een redelijke prijs. Prima aftersales.
Ad
Dinteloord
Ik moet de afzuiger nog monteren, maar ga ervanuit dat het ding doet wat ze moet doen
G Leurs
Purmerend
Snel en netjes geleverd. Niet helemaal compatibel (een stukje pijp moeten aanpassen zodat het apparaat op dezelfde hoogte kon worden opgehangen) maar het is gelukt.
Familie vd Lek
Barendrecht
Ik had een bestelling van bijna € 100,- gedaan en kwam achteraf 2 beugeltjes tekort. Op internet stond een filiaal in Son waar ik direct naartoe reed omdat de monteur bezig was met de afzuig buis op te hangen. Daar aangekomen trof ik een leeg pand! Toen gebeld naar het nummer online, filiaal bij vliegveld was tot 22.00 open (?) Wat bleek, dat was tot 17.30 uur...ze waren alleen tot 22.00 bereikbaar (extern). Dus, maar online besteld, helaas verzendkosten betaald en monteur naar huis omdat hij niet verder kon. Beetje onduidelijk op de site en jammer van mijn tijd, plus verzendkosten op zo’n kleine (na)bestelling
Nicole
Eindhoven
alles volgende dag in huis.
leon vd velden
Delft
Prima product
Kevin
Amsterdam
De volgende dag al in huis
andrea vd steege
Bruinisse
Heb de hele bestelproces mogen meevolgen top service !
Mustafa
Rotterdam
Goede adviezen om tot een juiste aankoop van een passende WTW installatie over te gaan. Snelle reactie op vragen. Bestellingen worden op tijd geleverd.
Joop
Hellevoetsluis
Ruime keuze met toelichting en nette levering.
Jos Kikkert
Den Haag
Ik heb bij hun een ventilatie besteld, maar helaas was het niet de juiste. Vandaar dat ik hem de zelfde dag retour gestuurd heb. Deze wilde ik graag ruilen als dit mogelijk was. Er zijn al bijna 2 weken voorbij en ik heb geen andere ventilatie ontvangen en ook geen geld terug gekregen. Ook wordt er niet gereageerd op mijn email.
Tony
Spijkenisse
Beste Tony,
Bedankt voor uw beoordeling.
Er is in de tussentijd telefooncontact geweest daar wij zagen dat onze emails naar u niet bij u aan waren gekomen. Wij kregen namelijk geen reactie op onze vragen voor meer informatie zodat wij het geld niet terug konden storten aan u.
Dit is inmiddels teruggestort naar u, dus zou u bijgeschreven moeten zien op uw rekening.
Excuses voor het ongemak, wij hopen dat u inmiddels weer tevreden bent over ons.
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,
Lisa Schoenmakers
Stukken besteld 19/september leverdagen 3-5 werkdagen is een fabeltje zoals altijd, ik kreeg een mail op de 5de werkdag waarin stond dat deze stukken pas van 1 oktober zouden leverbaarzijn ,na een telefonisch gesprek kreeg ik de mogelijkheden 1 coupon van 5 euro bij volgende aankoop (lachen) 2 annuleren bestelling en teruggave geld
Gert
schilde
Beste Gert,
Ook dank voor deze beoordeling.
Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met onze service. Wij zien dat u na ons bijna half uur durende telefoongesprek deze review heeft geplaatst, niet alleen op dit platform, maar ook via andere wegen. Wij hebben met u besproken dat u een bestelling heeft geplaatst met een levertijd van 3-5 werkdagen. Deze bestelling is door u geplaatst op 19 september, waarna wij u na 3 werkdagen een email hebben gestuurd dat het helaas wat langer ging duren, namelijk op 24 september. Bij werkdagen worden de dagen in het weekend namelijk niet bedoeld.
Wij hebben u laten weten dat de bestelling op 1 oktober geleverd zou worden bij u en u daarbij een kortingscode voor een volgende bestelling aangeboden.
U heeft toen met ons gebeld en we hebben u 10% korting teruggestort op deze bestelling in plaats van €5,00 op een volgende. We hebben u ook de keuze gegeven om te annuleren en het gehele bedrag terug te storten, dit was niet de bedoeling, gaf u aan.
Wij bieden nogmaals excuses aan voor het ongemak en hopen dat we het hiermee wat duidelijker hebben uitgelegd voor u.
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,