Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Huub,
Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen.
Vervelend te vernemen dat u tot nu toe een teleurstellende ervaring met ons heeft.
Helaas kan ik ook geen correspondentie terugvinden waaruit blijkt dat u het WTW advies niet volledig vindt en dat u technische kennis mist. Kunt u ons een e-mail sturen hierover? Wij horen graag zodat wij hierin ook kunnen kijken of we dat kunnen verbeteren en u uiteraard nu wel juist in kunnen voorzien.
Wat betreft uw order en de levertijd. U heeft bij ons meerdere producten besteld met een levertijd, dit geven wij op de product pagina van het product aan. In uw geval is er een levertijd op de WTW unit van 18 weken en hebben een aantal producten uit de order een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.
Mijn excuses als dit voor u niet duidelijk was, wij proberen dit zo duidelijk mogelijk op de website aan u te communiceren.
Ook zie ik verschillende e-mail waarop u van ons een reactie heeft ontvangen, alleen op de laatste van afgelopen vrijdag over de levertijd is nog geen reactie gestuurd. Hier kunt u zo snel mogelijk een reactie op verwachten.
Oprechte excuses voor het ongemak nogmaals en wij horen graag!
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,