zeer goed gegaan

Na bestelling alles netjes afgeleverd.

Belachelijk slecht

Reactie op mail duurt dagen of helemaal niet. pakket is niet verstuurd of wel. gaat fout bij Post.nl zeggen ze. bellen mailen heeft allemaal geen zin. 2e keer dat ik hier **** heb met deze partij. Voor mij nooit meer ventilatieland.nl.

Lang wachten voor een matige service

bestelde artikelen niet allen geleverd fout artikel moeten worden terug gestuurd en moet op het bestelde artikel, maar afwachten wanneer dat gaat komen

Goede materialen tegen een goede prijs

De levering was snel en compleet. De materialen van goede kwaliteit.

Super geregeld

Zaterdag besteld en maandag in huis , perfect.

Snelle levering, maar daarna helaas geheel onbereikbaar. Jammer.

Probeer al enige dagen retourlabel te krijgen. Contact tel \ E-mail tot op heden zonder resultaat.

Slechte service. Kunnen niet leveren op 1 dag.

Slechte service en konden zelfs niet leveren binnen 1 week. Zonder enige communicatie binnen de week. Geen communicatie via telefoon mogelijk. En geen snelle antwoord via mail.

Goed snel en netjes

Website is duidelijk en een snelle levering en erg netjes verpakt

prima en snelle levering

zijn erg tevreden over de prima en snelle levering

Goed en snel geacteerd

Eigenlijk niets speciaals te vermelden, ze hebben de bestelling zo als ze vermelden op tijd en netjes laten afleveren.

Makkelijk bestellen en ontvangen. Duurde wel wat langer wat ze hadden aangekondigd vantevoren. Echter, ik dacht dat het niet voor elke bestelling gold. De vraag per mail gesteld en vrij snel antwoord.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima bedrijf , product dat ik besteld heb kwam goed ingepakt op plaats van bestemming Wel iets langer op gewacht dan gedacht , maar dat was na één telefoontje direct geregeld

Belofte niet waargemaakt

Ik had spullen online besteld. Op de site stond dat de spullen voorradig waren en wanneer besteld voor 16:30 u, je het de volgende dag in huis zou hebben. Beide is niet gelukt. Er waren spullen niet voorradig zodat ik nu met andere hulpstukken heb moeten oplossen. Dit resulteerde weer in de aanschaf van meerdere hulpstukken, Du ben ik duurder uit. Ook is de bestelling in 2 keer aangekomen omdat de factuur moest worden aangepast. Dit resulteerde dat het te bestellen bedrag de 2e keer onder de 50 euro was waardoor ik ook nog verzendkosten moest maken. Conclusie; Als er iets niet voorradig is, zorg dan ook dat dit op de site wordt gezet.

2 keer uitstel

Volgens de website waren de onderdelen in voorraad, echter 2 keer een nieuwe datum gekregen en daarna geleverd. Netjes dat we een kortingcode hebben gekregen voor een volgende bestelling. Wat betreft de demping van de isolatie in de wtw buis, dat valt erg tegen slechts enkele dB's

Bestellen ging probleemloos en juiste product geleverd

Het bestellen ging probleemloos en het juiste product werd geleverd

Filter besteld voor Ventiline. Na enkele dagen kwam hij binnen. Prima filtertje !

Prima en snelle levering

Snelle nette levering. Goede prijs.

Goed verpakt, snelle levering en producten voldoen aan de verwachtingen. Goede kwaliteit. Doen wat ze beloven.

Alles wat nodig was en snel geleverd

Hier vind je alles voor je ventilatieklus plus de nodige info voor de doe-het-zelver. De volgende dag alles in huis en klus geklaard. Kwaliteit is ook goed. Alleen het inpakken kan beter want ik moest de uiteinden van de spirobuizen helaas herstellen, daar moet meer bescherming bij.

Je krijgt wat je besteld

Goed advies gekregen over welke afstandsbediening ik voor onze CVE moest bestellen. Snel geleverd tegen een schappelijke prijs.

Prima snelle levering. Goed apparaat. Duidelijke beschrijving.

Overzichtelijke webshop, een scherpe prijs en een snelle levering.

Snelle levering, goede klantenservice

Levering kon je kiezen welke dag je thuis was. Een product was niet naar wens, met behulp van de klantservice een ander product uitgezocht. Dat product voldoet goed!

Heel goed.

Gebruiksvriendelijk.