Goede producten, maar trage levering!

Zie boven.

Producten voldoen prima

Prima, alleen de verpakking is erg groot

Snelle levering en krachtige motor en goede 3 schakelaar

De motor geeft de m3 die gegeven wordt in de beschrijving en de schakelaar doet zeer nauwkeurig schakelen

redelijk

De filters die ik besteld heb zijn de juiste. Echter op de website staat vandaag besteld morgen in huis, dat "morgen" daarvan kan men ook zeggen volgende week want het duurde 6 dagen. Dat vind ik misleidend

Snel geleverd en gemakkelijk geïnstalleerd.

Snel geleverd en gemakkelijk geïnstalleerd.

Mooi materiaal en snel geleverd tegen een mooie prijs.

Keurig en snel geleverd...degelijk materiaal en een keurige prijs .

zijn goed

De levering was wat later dan in de advertentie

Goed verzorgde verzending.

Heel snel en netjes verzonden.

Zeer slecht

Ik ben enorm teleurgesteld. Ik heb zoiets nooit meegemaakt. Zogenaamd "vandaag besteld , morgen in huis" : 10 dagen geleden besteld en de helft van mijn bestelling nog steeds niet in huis. Als je belt word je doorverwezen naar de email, als je emails wordt er niet gereageerd of geen oplossing aangeboden. Geld meteen afgeschreven maar leveren of überhaupt fatsoenlijke klantenservice bestaat niet bij deze bedrijf. Ik ga nooit iets bestellen. ik zal ook niemand aanraden.

toppers

Goede afspraken, netjes afspraken nagekomen, top geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding

snelle zending en goed materiaal

Snel geregeld online en snel geleverd!

Snel geregeld online en snel geleverd!

Onderdelen ok, maar voorraad op de site niet

Voor mijn installatie had ik enkele stukken nodig. Ik had de voorraad gecheckt en ingepland wat ik zou kunnen doen. Later kreeg ik een mail dat niet alles op voorraad was waardoor ik mijn installatie niet verder kon afmaken op de geplande tijd.

ietwat lange levertijd, jammer genoeg ook geen retour mogelijk,

2 roosters besteld, waarvan 1 verkeerde maat, de site gaf aan dat retourneren niet mogelijk was, reguliere kleur gekozen.

Goede prijs, veel keuze, lange levertijd

De klantenservice was op orde, maar de levertijd was te lang, zeker als je snel een kapotte ventilator wilt vervangen. Hoewel ik wel las over nieuw systeem en daardoor leveringsproblemen, zou het al weer in orde moeten zijn en werd ik daarvoor ook niet gewaarschuwd. Ook vond ik de handleiding voor installatie heel slecht.

ruime keuze

ventilators besteld voor verschillende klanten. Netjes geleverd

voldoet aan mijn wensen

geen

Vandaag besteld morgen in huis zo snel ging het

Ruime keuze en fijne zoekfunctie

Ruime keuze en fijne zoekfunctie

Retour verwerking belabberd

Helaas een slechte ervaring. Bestelproces en versturen ging prima. Helaas bleek het rooster toch niet te passen. Makkelijk kunnen retourneren en ook kostenloos. So far, so good. Maar toen kwam het. We ontvingen pas twee weken later een email waar de retourontvangst werd bevestigd. Toen kregen we een email waarin een nieuwe bestelbevestiging stond terwijl we niets nieuws hadden besteld. Na telefonisch contact bleek dat ze om waren gegaan naar een nieuw ict systeem en er soms iets fout ging, kan natuurlijk. ‘S avonds kregen we echter een verzendbevestiging van “de nieuwe bestelling”. De link deed het eerst niet. Uiteindelijk bleek het de track and trace van de oude bestelling te zijn. Inmiddels zijn we bijna een maand en een heleboel verwarring verder, maar hebben we nog steeds ons geld niet terug. Wij kopen ons rooster dus nu ergens anders.

Verkeerde bestelling geleverd

Na 3 weken eindelijk bericht dat de bestelling opgehaald kon worden. Echter bij openen van de doos grote teleurstelling. 3 van de 4 bestelde artikelen zaten niet in de doos. Wel zaten er montagebeugels in de doos die ik niet besteld heb en waarschijnlijk voor aan andere klant bestemd zijn. Telefonisch niet mogelijk contact op te nemen, verbinding wordt verbroken zodra ik kies voor “vraag over uw bestelling “. Dus een email gestuurd en nu afwachten…

Veel keuze en goede service

Duidelijke website met genoeg uitleg van alle verschillende materialen. Er is heel veel keuze en je kunt ook eventueel een instructiefilmpje over de materialen bekijken. Snelle verzending. Een vertrouwd adres!

Goed!

Fijn dat je kan bellen voor informatie!

Levert niet

Ondanks ruim op tijd besteld komt dit bedrijf de belofte om de eerstvolgende werkdag te leveren niet na. Sterker nog, ook de volgende dag niet. En dat zonder enige vorm van communicatie. Als je dit niet waar kan maken, beloof het dan niet op je website. Dit bedrijf is sleecht bereikbaar en de communicatie is ronduit slecht. Verschillende medewerkers geven tegenstrijdige informatie, komen beloftes niet na en op e-mail wordt nauwelijks gereageerd. Dit was een zeer vervelende en tevens laatste ervaring. Overigens zijn ze ook niet zo goedkoop als ze zelf doen overkomen. De producten van de bekende merken zijn elders goedkoper.

Alweer helemaal goed

Dikke duim!