Alweer helemaal goed

Dikke duim!

Oke

Oke

Betrouwbare shop en goede service

De snelle levering "volgende dag in huis" werkt nog niet. Maar een dag later is ook niet echt een probleem. De mechanische woning ventilator is top en werkt perfect.

Slechte klantenservice

Nog geen geld terug van 2 retournaties.

Goed alles volgens afspraak.

Positief,prettig,en de mensen van ventilatieland zijn vriendelijk en geduldig aan de telefoon.

Lange levertijd en slechte communicatie!

Website: op voorraad Bevestigingsmail: warehouse blablabla Het antwoord op mijn mail na 1,5 week was vaag, niet concreet en totaal niet klantvriendelijk.

Ziet er goed uit. Alleen bij deze groote en gewicht zou ik mij wensen dat er 3 in de plaats voor 2 ophangringen zouden zijn

Ondermaatse voorraadindicatie, uitstekende klantenservice

Volgens de webshop was mijn bestelling op voorraad en de levertijd betrof enkele dagen. Nadat de bestelling was geplaatst en betaald ontving ik een melding dat levering pas 5 weken later zou zijn. Dit, terwijl er notabene voorraad was! Support medewerker Robbie bleek iemand te zijn die dit serieus ter harte nam en uit zijn voorraadcontrole bleek dat er een paar dagen later een zending binnen zou komen. Eén ervan werd door Robbie aan mij toegewezen en weer een paar dagen later werd de bestelling bij mij afgeleverd. Dankzij de uitstekende hulp van Robbie nam mijn irritatie over de misleidende voorraadindicatie af en kreeg ik meer vertrouwen in ventilatieland.nl. Eind goed al goed dus.

wat ik heb besteld is snel heleverd

Simpel te bestellen snel in huis

Zie bovenstaande

Snelle levering en goede priis

Snelle levering en goede prijs

Product is prima, de bezorging was waardeloos!

Ondanks dat de ontvanger de hele dag thuis was en de bel een paar keer heeft gecheckt, is het pakket niet aangeboden aan de deur. Na digitaal bericht van "niet-bezorgen", moest het flinke pakket (mechanische ventilatie unit) met extra hulp worden opgehaald op het punt waar het pakket was afgeleverd. De ontvanger heeft zelf geen auto. Zeer slechte bezorgservice! Staat los van het product.

snelle service

was op zoek naar een bepaalde diameter badkamerventilator,maar heel moeilijkaan te komen gelukkig had ventilatorland hem wel op voorraad en was hij ook snel in huis. goede prijs/kwaliteit verhouding

makkelijke

en goedkoop

probleemloos!

Artikel prompt geleverd, en een aanvullende installatievraag snel en bevredigend beantwoord. Het apparaat hangt en functioneert uitstekend, het is een goede upgrade gebleken t.o.v. het systeem wat er al tientallen jaren hing.

Kwaliteit maar levertijden onjuist

Product in goede orde ontvangen. Veel keuze en een concurrerende prijs. Enige nadeel is dat de levertijden niet kloppen. Vóór 16:30 uur besteld was bij NIET de volgende dag in huis. In de bevestigingsmail wordt gesproken over vertragingen in het wegwerken van orders. Het is chiquer als klanten hierover vooraf worden geïnformeerd. Zonde want dit gaat ten koste van de positieve punten van dit bedrijf

Heel professionele organisatie, snel geleverd, goede prijs.

Betrouwbare site

Duurde alleen een paar dagen voor het binnen was

Dit bedrijf is wat mij betreft een echte aanrader.

Gezien de prijs (goedkoop) van mijn bestelde producten voldeed het boven mijn verwachting, goed verpakt en geleverd volgens afspraak.

Fijne website

Fijne website met veel keuze. Ventilator besteld. Moet nog even de handleiding doorlezen want het het gevoel dat twee functies niet werken. Bij het verzenden zat enkele dagen vertraging maar ik had geen haast en er werden evt andere opties geboden

Zelfs na drie jaar, probleem met storing prima onder garantie opgelost.

Overzichtelijke website en nette levering de volgende werkdag

Levering top maar retourneren verloopt moeizaam

Producten zoals omschreven en op tijd geleverd alleen na een retour te hebben aangemeld kreeg ik de verkeerde label en ben nu nog aan het wachten op reactie

Korte lijnen en snelle afhandeling

Offertetraject - definitieve bestelling en levering ging snel en goed. Direct contact met medewerkers en snelle reactie. Aflevering snel en op aangegeven tijd.

Service is perfect

Hij werkt niet naar mijn zin , denk dat ik een zwaarder model had moeten nemen, dit is niet jullie fout, moet nu even sparen, Wil nu graag een 500 kw

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ