Top geregeld Keurig verpakt En prima op tijd

Overzichtelijke website en snelle levering

Aan te bevelen ook voor de leek

Product is mooi en goed !!

Besteld en netjes bezorgd wij zijn tevreden !!!

prima levering, snel en goed produkt

via overzichtelijke site materiaal uitgezocht en besteld. snelle levering, product voldoet aan verwachting

snelle levering en in een handomdraai geplaatst

prima zo

Goed en betrouwbaar

Prijs prima, goede kwaliteit en mooie prijs.

Filters besteld, werd goed op de hoogte gehouden over het bestelproces. Ik had 2 sets besteld maar kwamen in een super grote overdoos, dat kan wat zuiniger.

Snel duidelijk en goed geprijsd

Goede informatie op de site, makkelijk bestel proces normale prijs en zeer snelle verzending

Mooi assortiment en snelle levering!

Mooi assortiment en snelle levering!

Prachtige roosters

Erg mooie zwarte roosters gekocht, passen perfect bij ons interieur.

Snelle en correcte levering.

Producten van goede kwaliteit

netjes ingepakt de volgende dag ontvangen top

duidelijk site, bestelling gedaan, keurig ontvangen

Gewoon duidelijk

Betrouwbaar en betrouwbaar

Alle bestellingen verlopen soepel Alles keurig ingepakt waarbij de kans op beschadigingen nihil zijn Bij vragen duidelijke antwoorden zowel bij levering als technisch

Goed rooster inclusief anti insecten net

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en correct

Zoals altijd een snelle en correcte levering.

aan te bevelen webshop

Duidelijke site, makkelijk zoeken en bestellen. Levering prima op tijd en dus ook als gevraagd 's avonds.

Snelle levering, goede prijs

snel en betrouwbaar

goede zaak

Snelle levering prima prijs

Duidelijke productomschrijving en goed product (Itho box omdat de oude het had begeven)

Ruilen verkeerd gestuurde filters is klantonvriendelijk

De verkeerd geleverde filters laten omruilen kan niet. Opnieuw bestellen en betalen en geld terug krijgen voor geretouneerde filters is niet klantvriendelijk.

Reageren niet op trage levering en beschadiging

De levering van mijn ventilatiesysteem ging uiterst traag maar dat kwam wellicht door de transporteur, ik heb via mail melding daarvan gemaakt en bovendien was het apparaat beschadigd, ook dit heb ik meteen gemeld en foto’s van de beschadiging meegestuurd, echter geen enkele reactie hierop gehad, jammer want ik had eerst zo’n goed gevoel bij ventilatiestanden, dat is nu wel heel erg veel minder geworden

Ga zo door

Geen bijzonderheden ervaren, voldoet net als elke goede webshop

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ