Alles netjes verpakt en op tijd geleverd.

Super service en snelle levering

Zeer goede levering, we zijn zeer tevreden over de bezorging, de levering en de service van ventilatieland.

Goed en snel

Mijn bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Zeer tevreden met het product.

Super klantenservice

Wij hadden een rvs product gekocht die helaas toch is gaan roesten. Foto’s van gemaakt en contant opgenomen met de klantenservice. Zonder ook maar enig weerwoord werd er gelijk gezocht naar een oplossing. Voor mij als klant voelt het super dat de klacht meteen serieus werd genomen en af werd gehandeld. Ook werd er meteen in de mail enkele opties mee gestuurd welk product we dus beter kunnen gebruiken. Mijn complimenten voor het afhandelen van deze situatie, het snel versturen van het pakketje en de kwaliteit van de zending.

Top, komen alle afspraken na.

,Top, komen alle afspraken na.

snel en gemakkelijk

eenvoudig en gemakkelijke website,je vind gemakkelijk wat je zoekt.

Bestelling voordelig en snel

Via de populaire zoekmachine bij ventilatieland terecht gekomen voor spirobuis en hulpstukken, het bleek de voordeligste te zijn. Website is duidelijk en het werdt ook snel verzonden.

Prima ervaring op één ding na, bij het bestellen heb ik aangegeven dat het op Maandag bezorgd zou worden gelukkig was ik zaterdag net even thuis toen Post Nl kwam!

Goed overzichtelijke site

Snel en doet wat het beloofd

Snel geleverd, niet duur.

Makkelijk besteld en zo thuis!

Goedkope partij die kwaliteit levert. Wel wil ik opmerken dat ik vragen die ik vooraf gesteld had niet echt goed werden beantwoord. Gelukkig had ik de antwoorden elders gevonden.

Heel erg tevreden

Goed en makkelijk te instaleren. En hij werd ook nog eens snel geleverd. Ik ben er heel erg tevreden mee. Groet michel

Overzichtelijke webwinkel met goede en snelle levering

Vaker producten besteld, prima kwaliteit en snelle levering

Een nette en snelle afhandeling

Netjes zoals verwacht

Goed en goedkoop

Snel geleverd en goed verpakt

Alderbasten

Omundig

Prima spul, snelle levering!

Heel slecht

Meerdere keren heb ik contact opgenomen voor ondersteuning, maar nooit antwoord gekregen. Puur gericht op verkoop, verder niets.

Zeer tevreden, snelle levering.

Ik wist precies wat ik nodig had, heb dit meteen gevonden op de website, besteld en werd snel geleverd!

zeer slecht

spullen terug gestuurd nooit geld terug gehad

service is onder de maat

Regeling van de geleverde ventilator deugt niet, erop volgend overleg via de mail is traag en getuigt niet van veel technische kennis. Omruilen is niet mogelijk. Na twee weken wordt een nieuwe toegestuurd maar enig excuus kan er kennelijk niet af.

Geen deskundige expertise

Bij navraag over welke systeem ik moet installeren, kon degene de me hielp geen advies geven.

G4 filters besteld, maar opgestuurd word g4 alternatief. Tevens passen ze ook niet

Jammergenoeg kreeg ik een 'g4 alternatief' wat lijkt op een fijnfilter (wit met glasvezel, ipv een zwart structurige groffilter). Tevens passen de filters niet in de WTW unit, ondanks we wel de correcte besteld hebben. Dit zit hem mogelijk in de 'alternatief' wat ze opgestuurd hebben. Tot slot probeer ik de filters terug te sturen, maar word hier (nog) niet op gereageerd. Inmiddels is er 2 dagen geleden al door mij een retourlabel aangevraagd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ