Geweldige en snelle service met de nodige kennis

Ik had een nieuwe afstandbediening nodig maar wist niet goed welke ik nu moest hebben omdat de oude niet meer leverbaar was. Gemaild met ventilatieland en kreeg gelijk bericht welke afstandbediening ik moest hebben deze besteld en het was gelijk goed.

Ik ben zeer tevreden

Ik heb een afzuigunit aangeschaft bij ventilatieland waar ik zeer tevreden mee ben.

Zeer goed en vlug

Wij waren zeer tevreden over de levering

Snel en concurrerend

Steeds vlot geleverd tegen redelijke prijs. Ook een retour zending werd netjes en vlot afgewikkeld

Pima advies en snelle levering tegen scherpe prijs

Heb op advies oude ventilatie-unit van Itho vervangen door nieuwe met ingebouwde CO2- en vochtsensor. Met bijhorende afstandsbedieningen, Werkt prima en geruisloos op de auto stand. Handmatige bediening met knoppen is nauwelijks nodig. Vocht uit de badkamer trekt snel weg, Binnenklimaat is verbeterd en de afzuiger is zuinig in gebruik van electra.

Goede kwaliteit en service

Kwaliteit en service super

Goed advies, prima product, snelle levering en prima prijs-kwaliteitverhouding

Ik had advies nodig bij het vaststellen welke ventilatiebox voor ons huis zou voldoen en hoe deze ingesteld moest worden. Ik ben goed en duidelijk geholpen. De bestelde ventilatiebox werd na 2 dagen geleverd, papieren handleiding en video's op internet waren duidelijk genoeg om de box zelf te installeren. De ventilatiebox werkt al bijna een jaar en is veel stiller en zuiniger dan de vorige ondanks dat de capaciteit groter is. En dat alles voor een prima prijs.

super meedenkend en levering

in een woord geweldig klantvriendelijk , spullen snel geleverd en wat over was kon retour en betaling snel op je rekening

GOEDE SERVICE

PRIJSTECHNISCH OK

Geleverd als besteld

Materiaal is precies als omschrijving, geen afwijkingen of verrassingen.

snelle levering ,goede prijs

binnen 2 dagen geleverd.

prettig en vlot

Altijd even vriendelijk, geduldig en uiteindelijk een goed en passend advies

Snel geleverd goede prijs

Altijd eerste klas artikelen !

Snel en correct en met het juiste advies geholpen . Dat kan ik als” leek “op ventilatiegebied enorm waarderen

Zeer klantvriendelijk

Goede klantenservice met verstand van zaken.

Keurig geleverd duidelijke beschrijving voor instaleren

Alles perfect

Alles perfect top winkel

Snelle levering..zeer tevreden met product

prima prijs

Prima venelatie

Hij is stil en maakt weinig geluid en heeft ook vocht sensor.

Uitstekende service, duidelijke webshop

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering met uitstekende verpakking

Snelle levering en gemakkelijke site Geld snel retour toen ik toch een verkeerd onderdeel besteld had. Prijs ook goed.

Uitstekende service

Mijn eerste unit ging na 1,5 jaar herrie maken Ik kregen een nieuwe daarom ben ik blij met de service van Ventilatieland

Aanrader !

Ik heb de Evisense co-meter besteld. Zeer snelle levering aan een correcte prijs en beantwoordt volledig aan de gegeven omschrijving. Zeer gemakkelijk (en veilig !)

Top ventilator geleverd met automatische instellingen. Met douchen zetten we hem even handmatig op stand 3 en hebben geen vochtige muren meer. Fantastisch.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ