Precies wat ik nodig had

Ik zocht een afvoerslang voor mijn nieuwe afzuigkap en had geen idee waar ik op moest letten. Bij ventilatieland was er voldoende keuze en uitleg dus was het eigenlijk verrassend snel geregeld. Bezorging was snel en kon ook op zaterdag wat ook heel fijn was. Alleen jammer van de bezorgingskosten.

Correcte aflevering

Is prima

Goeie prijs en snel geleverd en top service.

Goeie prijs en snel geleverd en top service.

correct en netjes en snel geleverd

correct en netjes en snel geleverd

Goed snel

Goed en snelle llevering

Bestel je 1x wat vervolgens wordt je geabonneerd op een kansloze nieuwsbrief, en gestalkd voor een

Recensie

snelle levering, maar doos was kapot

snelle levering, artikel was licht beschadigd, we konden het zelf repareren. maar als je niet handig bent was het een probleem.

Super vriendelijk en coulant bedrijf

Ik had een ventilator besteld en deze via de webshop besteld het geen makkelijk en duidelijk was. De betaling gedaan en was verrast dat de ventilator de volgende morgen al eerst geleverd. Dus supersnel en betrouwbaar.

Zeer nette service

Online een nieuwe motor voor ventilatie besteld. Was precies de goede. Op tijd geleverd.

zeer tevreden over de service

CO2 meter besteld, prima en snelle service

Alles snel en naar wens geleverd.

Zeer tevreden.

Goede spullen, uitstekend verpakt en op tijd geleverd.

Snelle levering, prima producten

Kom hier elk jaar terug voor de filters voor de heteluchtverwarming, prima prijs/kwaliteit en snelle levering

Goed en degelijk

Plafond aansluiting dus trekschakelaar niet in gebruik. Hierdoor wat verwarring met instellingen en wel of niet verwijderen van jumper 1 vlg beschrijving. Geplaatst in een hoek plafond waardoor het verwijderen van de deksel ook moeilijk ging om de lipjes in te drukken. Al met al een degelijke ventilator gekocht.

Prima service en vlotte levering.

Sterke website en snelle levering

Bestelling keurig op tijd

Kwalitatief hoogwaardig.

Prima product. Snel en correct geleverd.

N.v.t.

Goed en snel

Netjes bezorgd

Veel artikelen tegen concurrerende prijs

Goede website. Korte levertijd.

Geweldige service, super!

Snelle en correcte terugkoppeling op onze mail. Super oplossing, geheel naar tevredenheid. Wij zijn helemaal blij met jullie!

Snel en goed geleverd

Prima webshop met nuttige informatie om zelf te kunnen installeren.

veel mogelijk ivm ruime retour mogelijkheden

Hier de afstandbediening voor een redelijke prijs gevonden. Maar aangezien ik niet zeker was dat het de oude afstandbediening was die niet werkte of iets anders, toch hier besteld vanwege de ruime retourmegelijkheden.

Levertijden sommige artikelen erg lang

Bestelling gedaan van een ventilator deze stond op de site geleverd binnen 10 werk dagen. Helaas dit heeft bijna een maand gekost voordat ik hem binnen had. Door zelf te bellen en te mailen kwam ik daar achter het bedrijf neemt niet eerst het initiatief. Ook heel jammer dat als je ze belt voor levertijden enz. je een bandje krijgt dat je dat via mail moet doen. Een antwoord duurt dan rond de twee dagen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Site is makkelijk voor de bestellingen te doen en de levering is ook snel en goed .

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ