Van kastje naar de muur... Verkeerde artikel besteld, mijn fout kan gebeuren. En nu? Bellen, mailen. Geen persoon gesproken die mij kan helpen. Verwezen naar mail sturen. Deze worden Automatisch beantwoord met mededeling drukte en 2 dagen wachten. Daarna? Niks!(?) 1 keer mocht ik een tijd melden wanneer zij mij gaan bellen. Gezien mijn onregelmatige werktijden moeilijk te zeggen. Dus gemiste kans. Zelf bellen heeft geen zin. Bandje verwijst je naar mail en site. Retourformulier werkt niet op site. Inmiddels periode van retour (14 dagen) voorbij. Frustrerend, machteloos, verdrietig en boos. Familie met kids in vochtige badkamer wat niet bevorderlijk is voor de badkamer en comfort van hele fam. Houd het simpel aub. Wie kan ik bellen? Mail met erkenning en oplossingen. Persoonlijk aandacht is wel een standaard die ver te zoeken is hier in dit Ventilatieland. Na deze klacht werd ik gebeld en kwam er een goede oplossing met erkenning voor mijn probleem. Er werd gezegd dat de mails die naar mij waren gestuurd niet in goede orde zijn aangekomen terwijl daar wel oplossing en erkenning is stonden. Samenloop van omstandigheden denk ik dan. Verder wil ik melden dat site en telefoonbandje, de bereikbaarheid, van dit bedrijf te wensen overlaat.
Beste Jeffrey, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Hierover heb ik met u telefonisch contact opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. Helaas hebben wij tijdens ons gesprek moeten vaststellen dat u onze e-mails niet heeft ontvangen. Dit is nu inmiddels voor u opgelost en ik hoop dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Ursprüngliche Bewertung
Product voldoed prima
De bestelde producten waren de volgende werkdag al geleverd waardoor m’n klus niet stil stond.
Duidelijke site en zeer vlotte levering. Duidelijke handleiding. Kortom goede ervaring!
Overzichtelijke site, ruime keuze super snelle verzending. Ik kwam er na 20 jaar achter dat in onze woning te kleine ventielen geplaatst zijn. Nu door Ventilatieland het juiste formaat en daardoor betere afzuiging.
Goede web site
prima service
Top winkel, goede kwaliteit en prijs een aanrader.
Na jarenlange trouwe dienst begaf de AC-motor van mijn badkamerventilatie het. Kennissen adviseerden mij een DC-motor ivm energiebesparing. Na een speurtocht op internet bleek Ventilatieland steeds weer de goedkoopste te zijn met het ruimste assortiment. Ik vond daar het nieuwe model van mijn oude ventilator met een gelijkstroommotor. De prijs scheelde aanzienlijk met andere aanbieders, dus meteen besteld en de dag erna werd deze al thuis bezorgd. Plaatsen was een fluitje van een cent. Dus nu weer een goede afzuiging in huis.
Eerste keer besteld bij Ventilatieland. Duidelijke en overzichtelijke website. Bestelling werd vlot verzonden. Product voldoet ook aan verwachting. Kan hier wel weer eens een bestelling doen.
Kwaliteit en goedkoop, en veel producten. Erg snel geleverd. Goed verpakt. Aanrader voor anderen!
Ik heb de ventilator online gekocht en hij is geleverd zoals verwacht ..snel en compleet zoals het hoord
De orderbehandeling bij Ventilatieland is prima. Maar waarom maakt Post-NL er altijd zoon puinhoop van! Post-NL houdt je keurig op de hoogte wanneer je pakket komt maar als het tijdstip afloopt krijg je de melding dat het niet lukt en dat het pakket bij een steunpunt wordt klaargelegd. Dat pakket is dan pas de dag na beloofde levering aan het eind van de dag af te halen. Ik ben een bedrijf. Ik verwacht een professionele levering binnen kantooruren.. Post-NL heeft dit kunstje al 2x afgelopen week geflikt. Advies; stuur niet met Post-NL. Ze zijn het niet waard.
Beste PS, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We betreuren dat dit bij PostNL zo verkeerd is gegaan. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Als er iets mankeert aan je bestelling ben je de klos, via de telefoon zijn ze nagenoeg onbereikbaar, en via e-mail krijg je alleen een ontvangstbevestiging, maar geen inhoudelijke reactie.
Beste Rene, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Snelle levering en lage prijzen!
Ik kreeg mijn bestelling binnen de opgegeven levertijd. De omschrijvingen van de producten waren helder zodat ik een goede keuze kon maken. Ik ben erg tevreden over de werking van mijn bestelling.
Groot assortiment
positieve ondersteuning bij bestelling
Kon op de website mijn product snel vinden. Duidelijke specificaties en omschrijving van het product levering verliep snel.
top
Fijn bedrijf met uitgebreid assortiment
Het artikel zou volgens de site in 1 tot 2 dagen geleverd worden. Na 16 dagen informeer ik wanneer mijn artikel komt. Dan wordt er gezegd, dat de levertijd 15 werkdagen is. Ook dit wordt niet nagekomen. Pas na 18 werkdagen ontvang ik mijn artikel. De reden dat ik Ventilatieland wel aanbeveel is dat de producten die zij leveren prima zijn.
Beste P.E., Dank voor uw moeite die u heeft gedaan de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
top
1047 Park Forum