Prima en niet duur

Filters eerst niet leverbaar. Bericht gehad met prognose levertijd. dat klopte prima

Fijne ervaring met deze organisatie

Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had. Fijne organisatie!

Super tevereden!

Site is erg overzichtelijk, kon snel de juiste filters vinden voor mijn wtw en ook nog eens een snelle levering!

Goede ervaring

Wilde mijn oude ventilatiebox vervangen voor een stillere en energiezuinigere. Heb een nieuwe Itho cve met afstandsbediening aangeschaft, deze werd snel bezorgd en vervangen was heel eenvoudig. Die afstandsbedieningen is ook een goede aanschaf geweest, kan makkelijk handmatig de box even wat harder laten draaien. Ventilatieland is zeker een aanrader.

Vlotte levering en duidelijke website

Complimenten voor de duidelijke website. Ik vind precies wat ik nodig had ondanks dat ik weinig verstand van ventilatie heb. Producten eind van de middag geleverd en volgende ochtend al in huis.

Breed assortiment en fijne service!

De CO2 meters die ik bestelde waren er de volgende dag al! Sneller dan verwacht en ze werken ook uitstekend. Hiervoor had ik nooit gedacht dat het CO2-niveau zo hard kon oplopen als je maar met z’n tweeën in de woonkamer zit. Nu houd ik het CO2 gehalte continue in de gaten en gaat er af en toe een extra raampje open!

Overzichtelijke website, snelle levering en de producten voldeden aan de verwachtingen!

Goed geholpen met mijn vraag en bestelling was snel binnen.

Geweldig!

Zeer blij met mijn aankoop. Lisa ook zeer attent van de Klantenservice.

Prima, makkelijk besteld en snel geleverd.

Duidelijke web-side om het bedoelde artikel te vinden, gemakkelijk en snel te bestellen, levering prima op tijd. Alle goed.

Slecht, super slechte service!

Super slecht.

snelle en eenvoudige service

prima levering

alles correct en mooi op tijd.

alles voor 100% naar tevredenheid

Levering goed verzorgd en mooi op tijd. Itho ventilatie box werkt prima en is erg makkelijk om te monteren, mede door bijgevoegde instructies . Door de automatische werking van de box vergeet je niet meer de afzuiging hoger te zetten , uiteraard wanneer je de afstand bediening installeert . Lang getwijfeld om de oude ventilatie te vervangen , maar achteraf gezien een een prima beslissing. Echt een aanrader !!!

Netjes geleverd

Bestelling duurde langer dan verwacht en opgegeven op website. Tevreden met de levering. Prijs voor huismerk ligt stuk lager dan origineel filterset.

Goed en snel geleverd

Snel en goed geleverd. Roosters waren zoals op de site stond beschreven

Oké

Niets op aan te merken

Producten zijn goed

Paar keer geprobeerd klanten service te bellen, wachttijden zijn veel te lang

Ventilatiemotor was defect en bijna 30 jaar oud. Gebeld met ventilatieland; precies dezelfde motor was op voorraad en een prima prijs; advies hoe aan te sluiten werd mij gemaild en meegestuurd met de nieuwe motor. Binnen 1 dag in huis. De ventilatie loopt weer als een zonnetje! Hartelijk dank!

Goede service, duidelijke communicatietie

Vlotte afhandeling en een duidelijke website

Keurig snel geleverd!

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Zowel bij hulp bij bestelling als technische tips. Installatie nog niet in gebruik genomen. Dus wordt vervolgd

Super.

Snel besteld, snel geleverd.

simpel, snel geleverd, tevreden met product

Simpel en snel besteld Goede informatie op website, inclusief link naar documentatie Volgende dag geleverd

ook nu top geregeld.

ook deze bestelling was met veel zorg ingepakt en zelfs met de jaarwisseling snel geleverd. top ga zo door M.V.G. Marcel van der Heijden

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ