Vrijdagavond besteld Maandagmiddag in huis.

Snel en netjes geleverd

Had verkeerde besteld zonder problemen retour en de juiste besteld

Fijn bedrijf snelle levering

Doet wat ze zeggen

Verzenden heeft wat langer geduurd ivm feestdagen. Product goed ontvangen,maar nog niet ingebouwd,ga ik as zaterdag doen. Product ziet er goed en mooi uit,al wel aangesloten gehad lijkt er stil

ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden De levering was op tijd en het was netjes verpakt

Slecht

Nooit meer ! Bestelling plaatsen lukt wel, Bestelling gedeeltelijk retouren niet. Wacht al 2 weken op geld. Voor retouren zogenaamd niet bereikbaar telefonisch. Op mails wordt niet gereageerd meer na 3 keer uitleg over dat ik op mijn geld wacht!

goed en duidelijk

2 maal wat besteld, een keer met levertijd maar goed gecommuniceerd.

Doet het perfect

Eerst hadden wij een duurdere variant van de concurent maar die werkte niet naar behoren (erg sloom en viel soms zomaar uit. Nu een relatief goedkopere aangeschaft van deze site en hij werkt echt perfect. Verzending was ook razendsnel. Top!

Heel erg goed

Hummel dikke prima!

Dikke prima

Goed zoals het hoort!

In 1 keer compleet, dank!

Goede service!

De levering duurde wat langer, maar ik werd goed op de hoogte gehouden. En kreeg ook nog een korting voor een volgende bestelling, top!

Gekregen wat ik besteld heb..

Extra onderdeel besteld en precies gekregen waar ik naar zocht

perfect

Al diverse bestellingen gedaan ,en alles is perfect verlopen.

Correct

Snel geleverd, correcte informatie op de website

Snelle en correcte levering.

Groot assortiment.

Perfecte levering

Snelle levering, product zoals verwacht, goede prijs.

Top snelle service

Zaterdag besteld maandag in huis snel geregeld

Snelle betrouwbare partner

Simpel ventilatie rooster was niet juiste maat. Retour ging heel soepel

Goed service was ook op tijd bezorgd

Goed geregeld

mooie producten en goede service

De bestelling was snel verzonden, nog dezelfde dag. Na ontvangst bleek een verkeerd product te zijn verzonden. Na contact met de klantenservice was de volgende dag het pakket al binnen.

Niet goed en niet te vreden

Ik heb een ventilator besteld voor op de badkamer, deze functioneert niet, tot 3 maal toe gebeld met de service afdeling, ik zou 3 x worden teruggebeld maar ben tot op heden nog aan het wachten op 1 van 3 terugbel afspraken. Heb uiteindelijk de ventilator teruggestuurd..

top!

super

Kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt en de kwaliteit is beter dan dat ik had verwacht. Toppie

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ