Over het algemeen goed.

Vond het wel jammer dat deze relatief kleine bestelling in 2 keer werd geleverd. De 1ste levering keurig op de gevraagde dag, de 2de 4 dagen later. Wel na de 1ste levering mail gekregen dat alles geleverd was.

Alles netjes verpakt en verzendtijd was zoals verwacht

Ik heb het materiaal nog niet uitgepakt ivm verbouwing en zoekraken, maar als eerste ervaring moet ik zeggen dat naast de prijzen wat ventielatieland aanbieden tegenover andere bedrijven, moet ik zeggen dat ik behoorlijk voordelig uitkwam. De verzendtijd en de medewerking van ventielatieland is in mijn oordeel zeer goed.

Excellent fast and top quality service !

Purchasing the product was easy as clear descriptions and specifications were provided for each product.

Items as described. Not that much information and tracking

From order to shipment there is no information. ETAs are not clear and different from site to reality. Still good offerings

Vandaag besteld, morgen in huis! Supersnel geleverd, site overzichtelijk.

Goed verpakt en snel geleverd

Bestellen is eenvoudig en levering snel en het product was goed verpakt. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en heel erg vriendelijk.

Prima, snelle levering

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering

Duidelijke info dus bestelling en prima levering

Na een aantal keer ingelezen een prima keuze kunnen maken. Door de duidelijke info ook de installatie zo uit kunnen voeren na de snelle levering.

Snelle levering en goed advies

Bestelling was snel geleverd. Goed advies en vriendelijke medewerkers.

Mooi product en snel ontvangen

Mooi product en snel ontvangen

Snelle levering.

Makkelijk website, correcte afhandeling en levering. Die vijf sterren is het zeker waard.

Goede kwaliteit van de producten en vlotte levering

Duidelijke website, producten zijn kwalitatief hoogwaardig, eenvoudig bestelproces.

Niets op aan te merken.

Was de derde bestelling voor mij, aantrekkelijke prijs, snelle levering, net als de voorgaande malen dat ik bij Ventilatieland bestelde.

snelle levering en een goed product

Snelle levering.

top service

Schrok van de waarde

Nadat we de meter hadden aangezet schrokken we van de hoge co2-waarden in huis. Je ziet ook duidelijk als we een tijdje niet binnen zijn dat de waarde goed(groen) wordt. Maar na een tijdje geeft hij alweer aan dat we moeten ventileren. Nu opzoek naar een goede manier omdat te doen/automatiseren.

Kan niet beter, zeer tevreden met deze 'luchtige' aanbieder.

Overzichtelijke website, groot assortiment en echt scherpe prijzen. Verder ook een goede en deskundige afdeling klantenservice die vragen via de mail snel en naar tevredenheid beantwoordt. Kortom: zeer tevreden met deze aanbieder waar ik met plezier steeds weer terecht kan voor mijn zoektocht naar artikelen om ons huis te optimaliseren qua ventilatie.

Goed en snel

Snel geleverd en goede service

Weinig communicatie over de toch goede producten

Levering en de communicatie erover mochten beter, goed het is december, drukke tijd. Producten en webshop goed!

Goede en snelle verzending!!

Alles was goed verpakt en snel verzonden

Duidelijk en snel.

Vervanging bestaande ventilatiebox. Duidelijk advies en ondanks drukte erg snel.

Duidelijk en directe levering

Prima product, snelle levering!

De producten waren snel geleverd en voldoen aan de beschrijving en mijn verwachtingen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ