Goeie ervaring en keurig te woord gestaan

Goeie ervaring correct en netjes

Prima voor elkaar

Oké

NU weten we eindelijk wanneer we moeten ventileren!

Deze RH/Temp/CO2 meter is prachtig! De grafieken zijn erg handig om te zien hoe de situatie, tot 14 uur, geleden was. Met instelbare alarmen en de display kan constant aan. Een aanrader in elke ruimte zeker in tijden van Covid-19!

Professioneel

Goede communicatie, snelle levering

Snelle verzending. Top!

Snelle verzending. Top!

Snel en goed

Snel en goed geleverd

Duidelijke internetsite

Uitgebreid assortiment en goede service.

Het juiste apparaat of onderdeel altijd beschikbaar met deskundig advies indien nodig.

Netjes geleverd volgens omschrijving

Bestelling is snel geleverd.

Goede en snelle service

Mijn eerste ervaring met het bestellen van dit soort G4 filters voor ons nieuwe huis, goede informatie en snelle levering. Top!

Op tijd geleverd

De geleverde ventilator werkt goed, de handleiding wat summier maar voldoende. Geen schroeven mee geleverd

denk door grote vraag kwam de co2 meter pas 14 dagen na bestelling,

was niet geheel duidelijk op de website, maar doet wat hij moet doen, alleen had ik gedacht dat de datalogger frequenter zou registreren, zodat het verloop in onze groepsruimte , waar 5 of 30 personen kunnen zijn, het verloop beter gevolgd zou kunnen worden. misschien een instelling dat je dat kan instellen. door corona nog weinig met veel personen kunnen testen. maar het is een degelijk apparaat

Mooi assortiment en snelle levering

Een design ventilatieventiel besteld. Veel keuze bij ventilatieland en snelle levering.

Uitstekende winkel, altijd snel voor een goeie prijse

Nu al een paar iets bij besteld bij ventilatieland. Elke keer wordt de levering keurig ingepakt en snel geleverd. En meestal iets goedkoper en anders voor dezelfde prijs geleverd als door andere vergelijkbare aanbieders.

Snelle levering en goede service

Duidelijke info op de website en een snelle levering. De klantenservice kan ik ook uitstekend noemen. Er bleek een beschadiging te zitten aan de bestelde ventilatiebox. Hier werden twee voorstellen gedaan om dit op te lossen, welke snel afgehandeld werd.

Snelle levering goede kwaliteit en voldoet aan mijn verwachtingen TOP

Tevreden

Alles wat ik bestelde, kreeg ik keurig opgestuurd, binnen de werkweek. Geen opmerkingen!

Super service

Prima producten, goede advies en service, en op tijd geleverd. Zeker aanraden.

goed product

snelle levering en goed product

Fijne stille ventilatie makkelijk aan te sluiten

Artikel slecht verpakt

Ik had 1 artikel in mijn bestelling namelijk een aluminium dakdoorvoer welke niet heel goed was verpakt. Artikel is ook gedeukt en beschadigd geleverd. Ik heb het zelf maar een beetje uitgedeukt het komt toch hoog op het dak dus hopelijk dan niet meer zichtbaar.

Telefonisch onbereikbaar op vrijdag na 15.30 uur

Wij hadden een Itho ventilator besteld per internet en gekozen voor after pay omdat ons dag limiet was overschreden. Volgende dag ventilator ontvangen en alles goed geregeld . Op vrijdag een mailtje gekregen met de vraag ‘ bent u iets vergeten?” Ik heb op de knop ‘betalen geklikt omdat er nog niets van mijn rekening was afgeschreven. Direct daarna kreeg ik een mailtje met ‘bedankt voor uw bestelling ‘ Toen ging het mis want ik had toch al mijn bestelling ontvangen. Direct via de telefoon kontakt gezocht om deze bestelling te annuleren maar op geen enkelemogelijkheid was er iemand te bereiken. Op zarerdag dus de tweede ventilator ontvangen en deze op maandag weer retour verzonden. Veel werk door deze administrative rompslomp. En het niet bereikbaar zijn per telefoon. Nu ,in afwachting hoe dit administratief gaat aflopen. Wordt vervolgd.

Snelle levering top

1047 Park Forum