website goed, telefonische ondersteuning te beperkt

Ik belde om te weten te komen hoe ik kon bestellen in Spanje en kon jullie slecht bereiken. Pas toen ik voor technische ondersteuning koos kreeg ik iemand aan de lijn die mijn vraag niet kon beantwoorden. Ik heb geprobeerd hoever ik op de website kwam en tot mijn verbazing ging dat heel makkelijk tot en met 0% BTW omdat ik een buitenlands bedrijf heb. Prima!

Een winkel waarover je wilt ventileren!

Een uitgebreide uitleg op de website, een zeer snelle en vooral netjes verpakte levering met alle informatie die ik nodig had om de installatie te kunnen doen. Erg prettige online winkel

Goed geregeld

Goed product, goed verpakt.

Goedkoop snel en degelijk

Lage prijs en snelle levering

Goede duidelijke site en wordt netjes geleverd met goede retour mogelijkheden.

Ik vind het een goede site waar alles duidelijk staat omschreven.

Snelle levering.

Producten zijn goed omschreven op de website. Dit in combinatie met een snelle levering.

Goede service en snelle verzending

Ik ben zeer tevreden over Ventilatieland

Goede prijs/kwaliteit en goede service

Als doorgewinterde klusser bestel ik regelmatig bij Ventilatieland. Producten zijn goed, prijs is laag en als ik soms een vraag heb wordt die snel naar tevredenheid beantwoord.

Goed en snel

Zeer goede filters, en snelle bezorging.

Top ventilator en super snel geleverd

Deze ventilator doet wat er staat. Hij is klein maar krachtig, makkelijk te gebruiken en te installeren. De levering was ook super snel en dat nog voor de feestdagen. Raad het zeker aan.

Ventilatieland maakt waar wat ze belooft.

Via de overzichtelijke internetsite kon ik snel mijn benodigde filters vinden en bestellen. De levering was snel en zorgvuldig. En dit alles voor de beste prijs.

Goed product, snelle levering

Product was voorradig en snel leverbaar. Verpakking en product netjes geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Prima prijs en service voor een WTW Unit

Ik heb bij Ventilatieland een nieuwe WTW unit gekocht. Ze waren van alle online bedrijven het goedkoopste. De WTW unit werd binnen de afgesproken tijd geleverd! Alleen jammer dat ze de installatie van de WTW unit en de reiniging van de kanalen niet meer doen.

Weinig info over mijn bestelling

Heb gekozen voor het af te halen zodat ik snel mijn materiaal zou hebben, nu was mijn bestelling nog niet klaar.. en had ik het liever bij de praxis gehaald want dat vlugger geweest.. wat frustrerend is.

Levering op tijd,en goede kwaliteit

Ik ga hier zeker nog een keer iets bestellen!

Snelle levering, ziet er goed uit

Alles moet nog aangesloten worden maar het ziet er netjes uit.

Alles de volgende dag geleverd.

Compleet Snel Netjes verpakt Goed advies

Top Apparaat

Top Apparaat

Groot assortiment en snelle levering

Alles prima

Kreeg wat ik had verwacht, en binnen de verwachte levertijd, dus helemaal goed.

Snel in huis

Voldoet aan alle verwachtingen!!

Product wordt snel en netjes verpakt geleverd.

Goed product en snelle levering.

Snelle levering zelf met de kerst drukte. Ga zo door

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ