Levering geheel volgens afspraak. Product voldoet aan de verwachting.

Duidelijke co2 meter

Bezig met het verduurzamen van ons huis. Wil graag het klimaat in huis verbeteren. Nu gemeten (en geschrokken) wat de co2 waardes nu zijn in de woonkamer maar ook op de slaapkamers. Straks na het zetten van nieuwe beglazing met ventilatieroosters en mechaninische ventilatie nogmaals meten. Door de aanschaf van deze co2 meter weet ik maar ik beter moet ventileren. Grafiek is erg handing.

Eenvoudig en snel

Goede informatie op de site. Kon de volgende dag direct afhalen bij het magazijn. Prima producten

Alles verliep soepel. Makkelijk zoeken, bestellen en betalen. Snelle levering en goede producten. Jammer dat ze de klus niet voor je komen afmaken :-)

Goed naar verwachting

Naar verwachting

Prima, snel geleverd.

Fijne ventilator, gemakkelijke installatie en goed in te regelen via de app.

Goeie site en top service!

Keurig

Zeer ruime keus in hun assortiment met duidelijke uitleg.

Goed en snel

Als je snel wat nodig hebt, zeer handig, hebben veel en morgen meestal in huis

Prima,snelle levering

Onderdelen passen niet en zijn beschadigd

Dubbele moffen zelfde diameter als buizen. Buizen samengedrukt.

Slecht krijg geen advies

Ik heb voor € 2000,= aan materiaal gekocht, wat snel geleverd werd. Toen ik het uitpakte zag ik dat ik niet helemaal de goeie dingen besteld had. het paste niet op elkaar. Hier heb ik dus enkele vragen over 15/12 ik gebeld er werd gezegd, ik laat zo snel mogelijk terug bellen. 16/12 ik gebeld er werd gezegd ik laat zo snel mogelijk terug bellen en zeker binnen 48 uur 17/12 ik weer gebeld en kreeg weer het zelfde te horen. Nu kan ik dus nog niet voorruit. Jack van de Ven

Snelle levering en compleet

De bestelde artikelen snel en volledig geleverd Met PostNL top

Perfect en snel

Razend snel en perfect geleverd

Snelle levering en service omtrent producten

Goede prijs, prima service

Makkelijk selecteren van de spullen in de webshop. Goede prijs prestatie verhouding. Snelle levering.

vlotte leverantie

Ventilatie unit is prima nu deze ingebouwd is. Als consument kan ik echter geen extra garantie krijgen bij de firma die unit gemaakt heeft.

Goed geregeld

Snel verzenden. Fijn kerst en Gelukkig nieuwjaar.

Snel en netjes verpakt ontvangen

Duidelijke site, makkelijk bestellen en razendsnel thuis Zelfs in de drukke december maand

Prijs goed, snelle levering

Simpel besteld, betaald en snelle levering

Snel geleverd. Volgens afspraak. Wirdt goed op de hoogte gehouden waar het product zich bevindt.

Helemaal top

Zoals je wenst en hoopt!

Mooie prijs, snelle levering en eenvoudig retourneren

Ik bestel hier vaker omdat prijs goed is en bestelling snel verzonden wordt. Als een artikel toch niet de juiste is dan is een retour makkelijk aan te melden.

Uitstekende service, ook als iets misgaat!

Snelle levering. Alleen was de verkeerde diameter geleverd. Na mailtje met foto direct een nieuwe verzonden. Klasse!

Maakt belofte niet waar en de communicatie is matig.

In principe levert ventilatieland de volgende werkdag. Nergens staat te lezen of iets wel of niet op voorraad is of hoe lang een levering duurt. De levering heeft circa 2 weken geduurd, waarbij ik tot 3 maal toe zelf contact moest opnemen om te vragen waar m'n bestelling bleef. Daarbij zijn de mails niet informatief, niet volledig en kortaf. De levering zelf was prima en voldeed aan m'n verwachting. Een tip, zorg voor heldere communicatie, informeer de klant op juiste wijze.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ