Super snelle levering en duidelijk website

Ik vind de website duidelijk en overzichtelijk. Ik had snel gevonden wat ik nodig had. De levering was keurig voor elkaar.

Hele duidelijke website. Goede uitleg met installatieadvies van de mechanische ventilatie, zodat het plaatsen en installeren in no time gedaan was. De automatische stand voor het in stellen van de vochtsensor werkt naar behoren en draagt mee in het gebruikersgemak. Kortom een aanwinst voor ons leefklimaat door het plaatsen van een Itho daalderop ventilatiesyteem met vochtsensor.

Hoge kwaliteit

Terugslagklep werkt perfect. Materiaal is van hoge kwaliteit, installatie is een fluitje van een cent. Artikel werd snel bezorgd en was erg goed verpakt.

Zoals het hoord

Gekregen wat ik bestelde de andere dag

Net voor de feestdagen, de bezorgdiensten hebben het erg druk. Toch was dat geen belemmering de bestelling was keurig op tijd zoals de site aangeeft de dag er op geleverd. Alles verpakt zo zoals op de foto van de site. Het instaleren was erg eenvoudig. Oude unit er af de nieuwe unit er op. Wel even nieuwe gaten boren omdat de box kleiner is dan de zijn voorganger van het merk Buva. het aanmelden van de afstandsbediening is eenvoudig, en alles werkt na behoren. Wat viel er tegen? Indien je weinig werkruimte hebt is het aanbrengen van de pvc tape het moeilijkste. Indien je voldoende werkruimte hebt is ook dat geen probleem. Graag wil ik nog een extra compliment maken voor de video filmpjes op de site, deze zijn echt van toegevoegde waarde en geven zelf vertrouwen. Ga zo door Ventilatieland.

Zeker een aanrader

Vlotte en goede service na bestelling de volgende dag de goederen al aangekregen

Goed en prima geleverd

Makkelijk en snel

correcte levering tegen een nette -lage- prijs

online besteld en vlot geleverd

Goed geadviseerd en snelle levering

Ik heb eerst gebeld om geadviseerd te worden over welke ventilator ik nodig zou hebben. Ik ben netjes te woord gestaan en heb dan ook de betreffende ventilator besteld die mij werd geadviseerd. Bedankt!

Zoals altijd probleemloze levering

Ventilatieland is een goed gesorteerde winkel met redelijk geprijsde artikelen en een pronte levering, niets over te klagen. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

Goed geregeld

Goed product voor een prima prijs

Duidelijke site

Goed geholpen.

Hele goede service geleverd

De installatie was makkelijk zijn tevreden het geluid van het afzuigen is goed weinig geluid is prima hoop er lang plezier van te hebben

Top product

Snelle levering, top product en zoals aangegeven superstil

Goed product, en ze doen wat ze beloven!

Heel goed, enigste puntje is dat ik een badkamer buisventilator had gekocht waar geen bevestiging materiaal bij zat dus kan ik deze nergens op bevestigen. Maar is gelukkig op gelost.

De afstandsbediening van de ventilatie werd binnen twee dagen geleverd.

Het vinden van het juiste type van de afstandsbediening was makkelijk vanwege de duidelijke afbeeldingen op de website.

Goede en snelle service

Makkelijk op de site vinden welke afstandsbediening ik nodig had en hoe deze te koppelen aan de ventilatiebox. Snelle bezorging

Snel

Netjes en snel

Snelle levering. Ondanks dat PostNL weer eens niet deed leveren. Site is overzichtelijk! Artikelen goed beschreven. Mooie prijzen

Prima toelichting

Door een vergissing van mijn zijde ontstond er nogal wat onduidelijkheid. Dit is door Ventilatieland prima toe gelicht en geweldig opgelost.

Materialen te laat geleverd

De materialen waren op tijd besteld maar die waren te laat geleverd. Het was ook moeilijk om contact met de service te leggen.

Bestel wat

Binnen 1 dag in huis Nou vier ventilatie kokers 1 m lang en drie verbindingen Zit al 7 dagen te wachten Ja het ligt aan PostNL Aan me hoela

Goed, goedkoop en snel.

Heldere website, goed advies. Goede prijs en supersnelle levering. Wij zijn zeer tevreden

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ