Prima en snelle afwikkeling bestelling.

Helaas heb ik de verkeerde filters besteld door de verwarring van Elan 10 2.0. Het moest de Elan 16/25 zijn. Deze heb ik nu ook besteld. Verder uitstekende communicatie.

goed en op tijd geleverd

netjes en snel geleverd keurig verpakt

Verkeerd product geleverd, niet (telefonisch) bereikbaar

Het leek to mooi voor woorden. Een ventilator voor een mooie scherpe prijs. Maar die scherpe prijs die komt wel met een staartje. Ten eerste is het vandaag besteld morgen in huis dus onjuist. Tuurlijk, ik begrijp dat wanneer je op zaterdag besteld het niet op zondag geleverd wordt, maar maandag niks, dinsdag niks... dat werd dus woensdag. Product was gewoon op voorraad. Toen ik de doos opende bleek de verkeerde maat er in te zitten. Ik dacht eerst, ****, verkeerde besteld. Maar nee hoor, verkeerde zat in de doos. Ik had gewoon de juiste maat bestelt. Okay, voor bellen was het al te laat die avond dus dan maar een mail. Kreeg netjes een mail terug met ticket. Binnen 1 werkdag proberen wij te reageren. En dat klopt, de eerste reactie was: "Het is druk, we doen er alles aan om u zsm te helpen". Daarna bleef het stil. Dan maar bellen. Welke optie ik ook kies je wordt verwezen naar de site en de verbinding wordt verbroken. Een halve ster vind ik eigenlijk nog te veel. Het mag dan niks kosten, maar de service is ook niks. Niet aan beginnen is mijn advies. Ja... bij de concurrent zijn ze duurder, maar waarschijnlijk is de service daar ook beter. Ik ga het product retourneren, maar waarschijnlijk ben ik mijn geld ook nog eens voor hele lange tijd kwijt.

Zonder info een week vertraging voor een simpele afdekkap

An sich een prima ervaring, met een spijtige misser: het afdekkapje voor mechanische ventilatie werd pas na mijn e-mail om er naar te vragen, zonder verdere info een week na mijn bestelling verstuurd. Ook in de reply op mijn vraag geen excuses enkel de mededeling dat het artikel was verstuurd. Als je geen haast hebt verder een prima shop

Reageren niet op mail, retour sturen kan niet zomaar!

Bestelling gaat goed, maar wil wat anders gaat dat niet.

Veel ruimte over voor verbetering

Onervaren werknemers Incomplete aanbiedingen Voordelig Ruim aanbod

Mijn producten werden heel snel geleverd en wat ik verkeerd besteld had mocht ik terugsturen. Mijn vraag werd snel en correct beantwoord.

prima in orde

product voldoet ruim aan de verwachting. Goed verpakt. levertijd wat aan de lange kant

Tevreden , al vond ik de verzending wel wat traag

Snel geleverd in goede verpakking.( binnen 24 uur )

Sinds het plaatsen van de Stork Woonhuisventilator ComfoFan S waait er een andere wind in de keuken, deze is niet te horen, maar wel te merken.

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs

Het is na bestelling snel genoeg bezorgt, de kwaliteit is voor zover ik kan beoordelen goed. En de prijs is ook goed.

Snel bezorgd en precies de spullen die ik voor oog had

Juist nu in deze tijd dat je bijna nergens naar binnen kunt, eindelijk die klus aangepakt om de douche te ontluchten en gelijk de wc ook maar. Besteld, ontvangen en aan de slag!

Prima product

Snelle levering. Werkt zeer goed. Helaas geen beschrijving in het Nederlands en vage tekeningen.

Uitstekende service

Artikel besteld en geleverd gekregen

Volledige winkel, overzichtelijk en goede prijs

Ze doen wat een webshop moet doen.

Snelle levering scherpe prijzen

Snel geleverd Uit voorraad leverbaar Goede prijzen

Producten en levering zijn uitstekend

Producten en levering zijn uitstekend, echter wacht ik nog steeds op een factuur voor mijn administratie en die krijg ik maar niet, heb de klantenservice al gemaild maar krijg dan een mail terug dat ze het te druk hebben om mijn mail te beantwoorden. Vind dit echt niet kunnen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima bedrijf

Meerdere keren bestelt bij ventilatieland. Altijd goed geleverd.

Voordelig en snel

Had een zwarte ventilatie rooster nodig ivm verbouwen badkamer, snel besteld volgende dag al in huis top

Stille ventilator.

Een fijne stille ventilator, geplaatst in de WC. Sluit zichzelf af na uitschakelen zodat er geen koude wind voelbaar is.

Snel en goede berichtgeving

Mijn ervaring is echt goed.

Jammer dat er geen verloopstukken zijn van 200 naar 150 om de luchtbevochtiger aan te sluiten op WTW.

goede prijs en kwaliteit

daarbij een prima instructievideo