Verkeerd product geleverd, niet (telefonisch) bereikbaar
Het leek to mooi voor woorden. Een ventilator voor een mooie scherpe prijs.
Maar die scherpe prijs die komt wel met een staartje.
Ten eerste is het vandaag besteld morgen in huis dus onjuist. Tuurlijk, ik begrijp dat wanneer je op zaterdag besteld het niet op zondag geleverd wordt, maar maandag niks, dinsdag niks... dat werd dus woensdag. Product was gewoon op voorraad.
Toen ik de doos opende bleek de verkeerde maat er in te zitten. Ik dacht eerst, ****, verkeerde besteld. Maar nee hoor, verkeerde zat in de doos. Ik had gewoon de juiste maat bestelt.
Okay, voor bellen was het al te laat die avond dus dan maar een mail. Kreeg netjes een mail terug met ticket. Binnen 1 werkdag proberen wij te reageren.
En dat klopt, de eerste reactie was: "Het is druk, we doen er alles aan om u zsm te helpen". Daarna bleef het stil.
Dan maar bellen. Welke optie ik ook kies je wordt verwezen naar de site en de verbinding wordt verbroken.
Een halve ster vind ik eigenlijk nog te veel. Het mag dan niks kosten, maar de service is ook niks.
Niet aan beginnen is mijn advies. Ja... bij de concurrent zijn ze duurder, maar waarschijnlijk is de service daar ook beter.
Ik ga het product retourneren, maar waarschijnlijk ben ik mijn geld ook nog eens voor hele lange tijd kwijt.