Snel, duidelijk en kwaliteit

Bestellen ging super makkelijk, duidelijke site, meteen wat ik nodig had en snel geleverd.

snel geleverd, en dat in de kerst tijd drukte !

Ventilatie systeem is snel geleverd en werkt naar behoren.

Een voorbeeld.

Klantvriendelijkheid is overduidelijk een streven.

mooie en uitstekende producten

ondanks de drukte zijn de producten snel geleverd

Snelle verzending

Snelle verzending en werkt perfect

Zo snel en correct maak je zelden mee.

We waren op zoek naar een goede badkamerventilator. De oude, die zo bleek, op een eigenaardige manier was aangesloten had de geest gegeven. Bij ventilatieland een spotgoedkoop type besteld. Volgende dag al geleverd. Hij bleek echter niet geschikt. Telefonisch info ontvangen, met goede tips, maar dit twee-dradige type was toch niét de juiste keuze. In overleg met medewerker twee foto’s van onze situatie en het kapotte model gemaild. Het volgende advies luidde te opteren voor een type van hetzelfde merk. “Foutieve” model dankzij goede hulp snel kosteloos kunnen retourneren en nu een hopelijk geschikt model besteld. Wederom binnen een dag geleverd. En deze liet zich idd moeiteloos, dankzij de adviezen wel installeren. Draait als een zonnetje. Ventilatieland: prima, snel handelend bedrijf! Bedankt!

Communicatie kan beter

WTW unit bestel op 27 okt. De unit stond op de site als voorradig. Deze besteld en kreeg de dag erna meteen een mail dat die niet op voorraad is, en deze kon compleet geleverd worden op 3 dec. Dus heb ik gewacht en kreeg op die datum geen pakket, dus gemaild en toen werd het 10-12 ook weer gewacht en wederom geen pakket. Toen weer gemaild en uiteindelijk de 17de aangekomen. Jammer dat dat jullie de klanten niet informeren over de stand van zaken, als iets niet op tijd geleverd kan worden geef dit dan aan en laat de klant niet zelf steeds mailen. Ik heb iedere keer moeten zorgen dat ik die dag thuis kon zijn. Daarom 3 sterren.

besteld en netjes geleverd binnen de levertijd

rookgas afzuiger besteld zat wat levertijd op maar deze netjes op tijd ontvangen prima

Prima service en snelle levering

De service het eenvoudig bestellen via de website en de snelle levering is het erg fijn om met jullie zaken te doen. Dat zouden meerdere leveranciers moeten doen, ga zo door.

Ruime keuze en goeie website

Na enkele malen contact proberen te leggen met ventilatie land is dit uiteindelijk gelukt, achteraf betalen voor hogere bedragen is niet mogelijk, hier was onduidelijkheid over, uiteindelijk direct betaald en de levering was daarna snel en goed.

Goed geholpen

Prima webwinkel! Goed geholpen bij vragen en pakket kwam de volgende dag binnen zoals beloofd.

Goede ervaring met ventilatieland, zeer snelle en correcte service. Top.

Vakkundig en uitgebreid advies

Erg duidelijk advies. Met alle documenten etc er bij. Vervolgens erg snel in huis.

Overzichtelijk website met de juiste info

Ik krijg snel de informatie over het product dat ik nodig heb.

Snelle reactie op mijn bestelling, aanvankelijk wat levertijd, maar toch binnen 2 dagen in huis.

Eenvoudig producten te kiezen, bestellen en snelle levering

Veelzijdige webshop waar je alles kan vinden, eenvoudig kan bestellen en snelle levering. Top!

Snel, goede prijs, goede beschrijving

Besloten om een HEPA luchtfilter aan te schaffen ivm corona. Tot mijn verrasing goed leverbaar voor een heel redelijke prijs. Duidelijke beschrijving en zeer snelle levering. Helemaal tevreden.

Bestelde CO2 apparaat 100% Levertijd 4weken i.p.v. 2dagen ??????

Envisense CO2 monitor

Erg goed!

Prima website met goede materialen en goede uitleg. Daarnaast een snelle levering

Niks op aan te merken precies gekregen wat we besteld hebben

Bestelling en levering op orde

Bestelling en levering was op orde. Ik heb de apparatuur nog niet kunnen uittesten/installeren.

komt afspraken na

Bestelling kwam eerder dan beloofd. Prima apparaat

Hoewel niet helemaal duidelijk uit de site bleek werd niet de volgende dag bezorgd maar pas na enkele weken. Apparaat doet het prima.

Betrouwbaar en vlot!

Het zoeken, bestellen en leveren heb ik als zeer prettig ervaren. De verpakking had wel wat meer maatwerk mogen zijn.

3 sterren

Blijkt bestelling niet op voorraad, lang moeten wachten. Komt geen tussentijds bericht. Antwoord op mijn mail duurt veel te lang3-5 dagen. Dacht dat ik met een nep bedrijf had te maken. Je kon geen telefonisch contact leggen. En dat terwijl de recenties goed waren. Vanuit ventilatieland kan sneller en beter gereageerd wirden. Nu was is ongerust of ik mijn geld nog wel terug kreeg. Had ik kunnen bellen, dat was dat duidelijker dat het een nirmaal bedrijf was. Het produkt was uiteindelijk goed.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ