Goede voorlichting op de site

N.a.v. de berichtgeving een EnviSense Co2 Monitor en Datalogger aangeschaft. Via de site van Ventilatieland een voor mij goede keus kunnen maken. Tussen bestellen en ontvangen zat wat tijd, maar dit werd ook duidelijk aangegeven. Na ontvangst stekker in het contact, tijd instellen en het werd gelijk duidelijk dat ventileren vaker noodzakelijk is dan gedacht. Kleuren geven de huidige gezonde, ongezonde en alles wat er tussen inzit situatie aan. Zeer tevreden en ik geef graag een aanbeveling voor dit product en de medewerk(st)ers van Ventilatieland. Mooi en gezond 2022 toegewenst.

ruime keuze, snelle levering, goede prijs

okay

Alles vlot verlopen maar de leveringstermijn was wel lang.

Alles vlot verlopen maar de periode tussen de bestelling en de levering bedroeg ongeveer twee weken en dat is toch wel lang. Zeker omdat er geen communicatie over werd gevoerd.

Goed en duidelijk

Niks op aan te merken!

Goede service en product

Bestel service was gemakkelijk en producten zijn goed.

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Bestellen vanaf een overzichtelijke website. Duidelijke omschrijving producten. Vooraf indicatie levertijd. Alles gewoon goed.

Goede keuze

Mooie spullen in de kleur zwart. Prijs kwaliteit is on orde. De verzending ging snel en goed verpakt.

Snel en correcte levering

Vandaag besteld morgen in huis, levering uit eigen voorraad. Zeer tevreden,

Vlot geleverd, order accuraat verwerkt

Volgende dag bestelling al binnen, netjes verpakt in een niet te grote doos. Alle 12 artikelen meegestuurd.

Net als voorgaande bestellingen erg tevreden

Klein verbeterpunt: zorgen dat achteraf betalen ook echt pas achteraf is indien er een levertijd zit op een artikel. Dit is nu pas geregeld na contact met Ventilatieland.

Wat een breed assortiment

Alles wat je nodig hebt voor een ventilatiesysteem hebben ze gewoon, in mijn geval zocht ik onderdelen voor een ocron wtw systeem, is er allemaal en meer en ook nog eens voor de beste prijzen. Je hoeft niet verder te zoeken !

Snelle levering.

Goede website, duidelijk en goede informatie.

Mooie website, snelle levering

Snel en makkelijk bestellen, top!

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service

Snel en het juiste product

Ik ben zeer tevreden en zal snel meer bestellen.

Goede service en snelle levering

besteld de volgende dag in huis. Was niet aanwezig en werd door chauffeur gebeld waar de spullen neergezet konden worden erg netjes en goed geregeld!

Makkelijk & duidelijke website, op tijd bezorgd! Ik had een ventilatierooster besteld en die was precies zoals vermeld op de website en een prima prijs/kwaliteits verhouding!

Na moeilijke start , goed opgelodt

ipv een dag , duurde het een week, daarna perfecte service aan de balie te eindhoven

Prima levering en service

De bestelling was snel geleverd, maar één onderdeel was fout. Een Email en er werd direct een nalevering gedaan. Top!

mooi assortiment, goede levering

Tweemaal heb ik nu producten besteld bij Ventilatieland en ben over beiden heel tevreden. Het spuitwerk van de roosters was keurig en de verpakking heel zorgvuldig. Ik zal graag weer zaken doen.

Levertijd en product zeer tevreden.

Wilde het product de volgende dag gebruiken en het was er ook.

Ik werd snel en vriendelijk geholpen voor advies en het product werd snel geleverd.

De bestelde spullen snel binnen en van goede kwaliteit

prima bedrijf

Goede site. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goede site. Duidelijke specificatie van producten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ