Prima levering

Wel iets vertraagd maar dat wijdt ik aan de kerstdrukte

Goede service duidelijke webside

Goede service duidelijke webside

Erg heldere website met voldoende informatie over hun producten.

Good service and fast

Good stuff

Snel bezorgd.

Snel bezorgd.

Prima service en snel geleverd zoals elke keer weer

Voor ons project (wtw unit in een boerderij) kwam ik nog wat materialen tekort, via de website besteld op zaterdag, maandag al in huis. En voor advies kan je ook altijd bij ze terecht, top!

Snel te bestellen en geleverd

Na met de verkoop contact te hebben opgenomen over de status van de voorraad is deze snel geleverd. Helaas was het perilexsnoer niet juist aangesloten waardoor ik deze niet aan de gang kreeg bij inbedrijfstelling. Deze fout zelf gecorrigeerd en nu werkt deze naar behoren. Helaas zat er geen materiaal bijgeleverd om de condensafvoer te maken. Lang leven de bouwmarkt!

Prima apparaat, montage makkelijk.

makkelijk, snel en goed

Onze WTW vervangen. Apparaat kon zo weer aan de wand worden bevestigd.

Fijn om zaken mee te doen maar materiaal beschadigd aangekomen

Dakkap gedeukt aangekomen, waarschijnlijk door te slappe verpakking

Snelle levering en goed verpakt

Niks op aan te merken. De levering is goed verpakt en wordt mooi op basis van track and trace via Post NL geleverd

Prima advies en geleverd product

Snel en prettig contact en een goed advies gekregen

Goed en snelle door ventilatorland, alleen PostNL liet het af weten

Na een goede afhandeling via ventilatorland ging het pakket met PostNL mee. Prima geregeld denk je. PostNL dacht ik gooi het pakket maar af bij 1 straat verder op en stuurde keurig een berichtje het pakket is afgeleverd. Omdat ik niets had ontvangen contact gezocht met PostNL. Met zei, we niets voor u doen wel kan de verzender een onderzoek starten. Na zelf gezocht te hebben het pakket gevonden 1 straat verder op. Het had 3 dagen buiten gestaan want de mensen waren niet thuis. Gelukkig toch de ventilator verkregen.

Snel en goed.

Snel en goed

Uitstekende service en snelle levering.

Prima overzichtelijke website waar je snel vind wat je nodig hebt en vervolgens een snelle levering.

Levering op tijd. Maar box is beschadigd.

Beschadiging van het huis. Zit een barst / gat in de behuizing. De print / aansluit blok hing los. Bevestiging aan het huis afgebroken. De beschadiging is waarschijnlijk met transport gebeurt.

Slecht

Ik heb mijn pakket geretourneerd en mijn geld niet terug gestort gekregen. Steeds heen en weer mailen. Nu inmiddels al weer een maand. Ik heb zoals op de website is aangegeven mijn retour label uitgeprint en op mijn pakket geplakt. Heb geen bewijs van de Plus aan de Nedereinseweg in Nieuwegein ontvangen. Betekent dit dat mijn pakket na een maand nog niet terug ontvangen is doir jullie? Is mijn pakket kwijt geraakt?. Snap er niets van.

Te zwak voor douche ruimte van 2 * 3 mtr

Gebruik het in een douche van 2 * 3 meter maar de afzuiging werkt niet echt alles beslaat toch nog De afstelling is slecht aangegeven bij de instructie die erbij zit bv het naloop van de ventilator

Geleverd zoals afgesproken

Toppie

Vlotte levering daarbij een beste prijs en later bij een vraag aan de telefoon een rustige uitleg.

Product snel en correct geleverd

Zoals boven omschreven.

Prima website en snelle levering.

Voor 1e keer bestelling gedaan en supertevreden.

Prima verlopen

Zocht roosters, vond ze op de site van ventilatieland Prijs/kwaliteit verhouding goed, snel geleverd. Klein minpuntje was dat ik twee dezelfde roosters besteld heb, maar twee verschillende geleverd kreeg. Het ene rooster is afsluitbaar en het andere niet

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ