Alles OK, zéér tevreden

Alles volgens afspraak en een prima product voor een goede prijs

Goede communicatie mbt leverdatum

Er was wat leveringsvertraging en ik werd hierover goed geïnformeerd

Product besteld en kon het binnen 1 uur ophalen. Had daarvoor gebeld en ze gaven mij die mogelijkheid. Moest er heel even voor wachten in de verpakkingshal maar dat was geen probleem. Mensen zijn heel vriendelijk

Goed product voor goede prijs

Zou teruhgebeld worden, niet gebeurt

Ivm met retour zou ik teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd. Chris 0730865320 Verder wel tevreden

Na gedane bestelling met 2 werkdagen geleverd geeft vertrouwen

makkelijke site alles is prima te vinden en duidelijk. snelle levering en netjes verpakt bezorgd.

Ruime keus voor goede prijs

Super ruime keus en alle duidelijk uitgelegd op de overzichtelijke website. Prma prijzen en snel geleverd. Absoluut een aanrader als je ventilatie spullen nodig hebt.

Goede service, Alleen de bevestiging van de verzending kwam wat later als aangegeven.

snelle en goede service maar tegenvallend product.

Ik kocht recent een decentrale WTW-unit Ø100 mm met trekkoord en stekker. Het product werkt, ventileert etc. Het geluidniveau valt erg tegen: in een slaapkamer is het goed hoorbaar, het zou eigenlijk ongeveer de helft moeten zijn. Als ik dit van tevoren had geweten had ik het product niet gekocht.

Prima prijs / kwaliteit verhouding!

Duidelijke website, snelle levering en prima kwaliteit!

Snel aangekomen

Vandaag besteld , volgende dag binnen. Goed verpakt

Dit is wat ik van een webshop verwacht: kwaliteit leveren

Met de juiste productinformatie weet de klant wat hij moet kopen. En dat doet Ventilatieland, voor een goede prijs.

Goede keus kunnen maken uit het aanbod op de website van uw bedrijf.

Het videofilmpje was instructief en ik heb op basis daarvan de keus gemaakt voor de SSST-ventilator. Prompte aflevering in goede staat met goede beschrijving voor de installatie. De ventilator is inderdaad veel stiller en onze kleinzoon durft nu weer naar de beneden toilet.

prima geregeld

snel en duidelijk

Goede prijs, snel geleverd

afspraak goed nagekomen

afspraak prima nagekomen.

Netjes afgehandeld

het telefonische advies wat niet helemaal duidelijk we zijn er toch goed uit kunnen komen. Alles netjes afgehandeld

De website bevat veel informatie, ben te vreden over het product

Snelle levering, fijne product

Tevreden met het geleverde product was snel binnen en goede prijs voor het product. Aan te raden.

Toppie

Goed geregeld

Incompleet

Ik heb maar een deel van de bestelling ontvangen, dus dat komt de voortgang van het werk niet ten goede

zeer goed

snel geleverd

Goed geregeld..

Niks mis mee

Stop de SPAM

Het product is prima, maar het feit dat jullie vragen om een beoordeling irriteert mateloos. Er wordt veel te veel spam gestuurd!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ