I made two orders with 4 same products each. Both orders did contain wrong items. Support replays to emails once every 3 days and is not helpful. Also they are not reachable on the phone.
Dear Mario, Thank you for taking the trouble to fill in the review. We have contacted you to discuss this and to apologise for the inconvenience. We have also indicated that our customer service team is currently very busy, so unfortunately we are unable to help you as quickly as we would like. We will do our utmost to answer your e-mail as soon as possible. Once again, we apologize for the way things turned out, it was not our intention. Kind regards, On behalf of the Ventilatieland customer service team, Demi
Het bestelde werd keurig verpakt en snel geleverd, ondanks de Corona-perikelen.
De website geeft de mogelijkheid om goed te kiezen. De bestelde ventilator is mooi, werkt goed en gaat hopelijk nog een poosje mee
Snelle levering. Netjes verpakt. Kwalitatief goede artikelen
Besteld, 2ndagen later binnen. Goed werk
Simpel te bestellen en op tijd volgens afspraak geleverd.
Wij wilden een ventilator die dicht kon. Nou deze voldoet helemaal volgens verwachting. Aansluiting was ook simpel en hij is lekker stil.
Goed en snel geleverd
Ventilatieland levert razendsnel als je een bestelling plaatst. Toen onverhoopt bleek dat het artikel niet op voorraad was kreeg ik direct een mail, kortingsbon en verwachte levertijden (enkele dagen later). Omdat er aan mijn vloer gewerkt werd heb ik contact gehad met de klantenservice of de filters naar een andere adres gestuurd konden worden. Direct werd dit opgepakt en op het alternatieve adres geleverd.
een mooie prijs, goed en veilig verpakt en toch nog op tijd geleverd
Had na een verkeerde levering direct de volgende dag de goede ontvangen.
Een erg vlotte levering en voor een leuke prijs.
Helaas komt het steeds vaker voor en ook hier. Op de website staat dat een artikel op voorraad is. Blijkt niet het geval. Teleurstellend.
Beste M. Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat uw bestelling later is verzonden dan op onze website aangegeven. Nadat u de bestelling op 2 december had geplaatst, is het inderdaad zo dat deze niet tijdig is verzonden, we hebben u hier ook een email over gestuurd met de nieuwe indicatieve leverdatum. Gelukkig kwam het diezelfde dag alsnog binnen en is de bestelling met inderdaad een dag vertraging, verzonden. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wij hopen dat u blij bent dat het eerder dan aangegeven door ons, toch is ontvangen. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
goed product, goede informatie. En zo hoort het ook.
De site geeft een ruime keuze met concurrerende prijzen. Goed voor een volgende keer.
Na een probleem gemeld te hebben ben ik snel terug gebeld door een technicus.
Snelle en duidelijke service met een eerlijk verhaal duidelijk over de prijzen en vriendelijk personeel
Hij is erg mooi en staat erg mooi in de nieuwe badkamer Ik hoop alleen dat hij niet gaat roesten hij is van ijzer
Levering via PostNL was (vanwege drukte PostNL) 1 dag later?!
Helaas hield de buisventilator er na 7 maanden mee op. Ver binnen de garantietermijn van 2 jaar. Zonder gedoe het bedrag teruggestort. Top! Vlotte afhandeling!
Spullen eerder binnen dan dat er reactie van klantenservice is. Er is een verkeerd onderdeel geleverd, retouraanvraag indienen lukt niet. Klantenservice alleen per mail bereikbaar, met 1 bericht per 2 dagen. Terugbel verzoeken word niet op gereageerd. Ik ben nu al een week bezig om een retour label te ontvangen.
Beste Pim, Bedankt voor het plaatsen van de beoordeling. Allereerst onze excuses voor het ongemak. We vinden het heel vervelend dat u later dan verwacht een reactie van ons heeft ontvangen. Momenteel is het ontzettend druk. Wij doen ons uiterste best met het gehele team om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. We hebben u ook per email laten weten dat het drukker is en dat u daarom helaas later dan gebruikelijk, een reactie ontvangt. Wij hebben elkaar gesproken hierover en uiteindelijk hopen we dat we een passende oplossing heeft gekregen voor het probleem. U heeft het bedrag inmiddels terug ontvangen. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
op vrijdag 3-12-21 voor 16.30 besteld de volgende dag in huis. Dus niet de bestelling wordt in 2 pakketten verstuurd. pakket 1 komt op maandag 6-12-21. En op 8-12-21 is het 2e pakket nog niet verstuurd. Er staat ook bij het bestellen er niet bij dat het product niet op voorraad is of iets. Als ik dit had geweten dan was ik het product ergens anders gaan kopen. De loodgieter die het moest installeren weer af kunnen bellen. Telefonisch niet te bereiken voor bestellingen. Nu een mail gestuurd in afwachting van antwoord.
Beste Jolanda, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zien inderdaad dat één van de twee pakketten die wij naar u hebben verzonden, vertraagd zijn geweest. We hebben hier per email contact over gehad en daarbij zie ik dat inmiddels alles is geleverd. Wij hebben u per email ook aangegeven dat allebei de pakketten zijn hier op dezelfde dag en tijd weggegaan, maar de één is later gescand door PostNL dan de ander, waardoor het lijkt dat dit op twee verschillende dagen is verzonden. Terwijl in realiteit dit niet het geval is. Bij PostNL is er grote drukte op het moment, waardoor sommige pakketten inderdaad vertraagd zijn. Wij begrijpen dat dit voor problemen kan zorgen bij klussen zoals deze. Het spijt ons dat dit bij u is voorgevallen. Daarnaast geeft u aan dat wij telefonisch niet te bereiken zijn voor uw vragen omtrent bestellingen. Wij geven inderdaad aan dat vanwege drukte u sneller antwoord heeft op uw vraag per email. Onze excuses voor het ongemak dat is ontstaan. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Na 5 dagen nog steeds niet verwerkt door PostNL
Beste Frans, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling en de tijd die u genomen heeft. Het is inderdaad waar dat er op dit moment vertragingen zijn bij PostNL. Gelukkig is niet alles vertraagd, maar er zijn pakketten die er momenteel langer over doen om verwerkt te worden in de sorteercentra. We zien dat u gelukkig inmiddels het pakket heeft ontvangen. We vinden het jammer om te horen dat dit ook in uw situatie zo is geweest. Wij doen ons uiterste best om in contact te blijven met PostNL hierover om onze klanten ook zo goed als mogelijk in te kunnen lichten hierover. Excuses namens ons en PostNL vanwege de vertraging van uw pakket. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
Na het bestellen ging alles nog vlot, goederen betaald, track 'n trace ontvangen,... minpuntje: er wordt met postNL gewerkt, dat wordt weer miserie om te achterhalen in welk ophaalpunt de koerier het pakket nu weer zal achterlaten zonder op onze campus te passeren. In de namiddag krijg ik telefoon: excuseer, de goederen zijn niet meer in voorraad, we kunnen pas binnen 3 a 4 weken leveren. Euh? Kunnen we dan nog de koop annuleren? Dat kan. OK, ik laat morgen iets weten. Volgende dag: telefonisch niet bereikbaar, je moet mailen. Antwoord de daaropvolgende dag: annuleren kan niet, goederen zijn reeds opgestuurd. Je kan goederen terugsturen. Twee weken later: nog geen goederen ontvangen. Wat een soap.
Beste Annelies, Dank u wel voor het plaatsen van uw beoordeling. Het is bij uw bestelling inderdaad mis gegaan. Door een fout in het magazijn kreeg u het bericht dat uw bestelling was verzonden, terwijl dit in werkelijkheid niet het geval was. Hier hebben wij u over geïnformeerd. Daarna hebben wij uiteraard wel de betreffende meters voor u in reservering gehouden. Dat betekent dat zodra wij nieuwe meters binnen krijgen, deze direct verzonden worden. U heeft contact met ons opgenomen over het annuleren van uw order, maar in de tussentijd waren er dus al nieuwe meters (die inmiddels waren ontvangen), naar u verzonden. Deze zijn volgens de track & trace code ontvangen bij u op 10 december in de middag. Mocht dit niet kloppen, dan horen wij dit graag zodat wij bij de transporteur een onderzoek kunnen opstarten. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Lisa Schoenmakers
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ