Conform vermeld als op site.

Prima snelle afhandeling

Helemaal super !!!

Reliable supplier and good price

Reliable supplier and good price

Goed geholpen

Eerst advies gevraagd en na het beantwoord krijgen van meerdere vragen een keuze kunnen maken.

Snelle service en een goed product!

Kreeg eerst de box niet aan de praat. Na een telefoontje naar ventilatieland werd ik binnen een half uur terug gebeld en t was opgelost. Super service

Product is goed, levering was laat

Na bestelling duurde de levering langer dan verwacht. Mijn 1e mail reminder werd niet beantwoord, mijn 2e wel. Levering was vertraagd door leveranciers tekorten.

Bestelling prima afgehandeld

Vlot besteld en dito geleverd.

Klant vriendelijk

Klantenservice prima naar de klant toe. Bestelde artikelen worden keurig volgens afspraak geleverd.

Eerste bestelling goed verlopen

Ietwat verlaat door de drukte wellicht

Op tijd en volledig

Correcte levering, goed advies en snelle bezorging tegen een concurrerende prijs. Top

Ik heb altijd goed ervaren van jullie

Alleen vorige keer ik een WTW Orcon unit besteld ik had meer 15 dagen gewacht en ik had niks gehoord toen ik heb e-mail gestuurd daarna hoorde ik dat WTW niet op voor at is. Ik was echt teleurgesteld dat jullie niet oprijd laat iets te hoor Maar ik heb ander WTW unit besteld toen binnen 2 dagen heb thuis gehad super bedankt voor

Prima service!

Prima service en advies.

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering waarbij je goed geïnformeerd wordt over de voortgang. Producten als verwacht.

prima levering

Slechte service en telefonisch niet te bereiken

Om te beginnen ontving ik een incomplete bestelling. Slangklemmen ontbraken. Telefonisch is dit bedrijf niet te bereiken. Je hoort een keuzemenu en vervolgens het bericht dat je maar moet mailen. Daarna wordt de verbinding verbroken. Op mail reageren ze pas dagen later. Er is toegezegd dat het bedrag voor de slangklemmen teruggestort wordt, maar nog niets ontvangen. Let ook op wanneer je een compleet pakket besteld (ventilator+ventielen +afstandsbediening). Je kunt daar niet een artikel van terugsturen (in ons geval de afstandsbediening, die niet effectief werkt bij ons). Ik koop bij dit bedrijf in elk geval niets meer.

Zeer snelle levering en alles past en werkt

Zeer snelle levering en alles past en werkt

Levering niet op tijd en niet volledig

Op de website stond dat al mijn producten voorradig waren en dat ze de volgende dag bezorgd zouden worden. Echter kreeg ik pas na 3 dagen een pakket binnen en bleek de bezorging niet te kloppen. Eén dag later kreeg ik pas de rest van mijn bestelling binnen. Ik had vanuit Ventilatieland meer communicatie verwacht m.b.t. de levertijd en dat de bestelling in twee delen bezorgd zou worden.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit van filters.

Ik krijg geen contact met Ventilatieland

Ze zijn gewoon niet bereikbaar per telefoon en reageren niet op e-mails.

Ga daar niet afhalen

Laatste keer gekozen voor afhalen omdat de beloofde volgende dag leveren al 2 keer op rij nier wordt gehaald. Ataat op websire dat je voorafgaand aan afhalen mcontact moet opnemen. Bij bellen vertellen ze doodleuk dat je daarvoor moet mailen. Op mail reageren ze vervolgens pas de volgende dag.....

Matig tot goed

Ik had een mail gestuurd met een vraag maar deze is tot nu toe niet beantwoord. Levering was ok.

Slechte feedback

Ik heb gebeld over de installatie, ik zou dezelfde dag terug gebeld worden of een mail krijgen. Dit is niet gebeurd jammer Cees van Mook

Snel het juiste artikel geleverd.

Zeer betrouwbaar bedrijf

Snelle levering,en zeer betaalbare producten.

Zeer snelle levering. Gratis verzending en eventueel retour.

Zeer snelle levering. Gratis verzending en eventueel retour.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ